Bacallà amb ceba i tomàquet

17 de gener del 2017



 


   Quina entrada en escena més formidable, veritat?

    Pels "bacallanoadictes" pot ser si, pels que no ho són tan, pot ser també...? La qüestió que un parell de morros enfarinats passats per la paella amb una ceba de Figueres mitjana, sofregida amb una mica d'oli i després posant-l'hi un got de vi ranci i presentat a sobre del mateix sofregit pel damunt, l'escena segueix sent formidable, sí? ☺

   Ludvig Van Beethoven deia que una peça per moltes més notes que portés, no volía dir que fos millor.

 
 (Blogaires; que vagi de gust¡¡) 


12 comentarios:

Teresa ha dit...

A mi em ve molt de gust!Tot un clàssic i si, al bacallà pocs acompanyaments li calen! bona setmana!

Teresa ha dit...

A mi em ve molt de gust!Tot un clàssic i si, al bacallà pocs acompanyaments li calen! bona setmana!

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Per mi perfecte, el bacallà es un peix que fa uns anys no m'agradava, però ara si.
Petons.

ISABEL ha dit...

Tens raó, les coses més senzilles de vegades son més bones.
Una abraçada i que vagi de gust!!!!!

Cristina ha dit...

M'has tocat la fibra! Sóc una fan del bacallà...i com bé han comentat no li calen gaires floritures. Cuinat així és boníssim.

Anna Pigarda ha dit...

Amb productes de qualitat no calen gaires floritures! Un plat senzill i esplèndid alhora!
Una abraçada!

Eva ha dit...

Quina pinta aquests lloms Josep! jo no necessito gran cosa més per ser feliç, una recepta senzilla i deliciosa a la vegada, ho té tot. Un petó!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Teresa; -Com a casa res- Doncs a mí si que em va venir de gust fer-ho i presentar-ho, tal i com es veu a la fotografía.
Salutacions Teresa¡ :O)

Ana; -La cocinera de Bétulo- Doncs celebro que t'agradi també.
Salutacions Ana¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Isabel; -La cuina de la Isabel- Posar-hi molt d'amor,també és molt important...
Una abraçada Isabel¡¡ :O)

Cristina; -Bufet de postres- bo de debó... perque el que és bo, ho és sempre.
Salutacions Cristina¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Anna; -Retalls de cuina- És el que estic dient a tothom, el que és bo ho és sempre.
Salutacions Anna¡ :O)

Eva; -Cuinant entre llibres- La Mafalda deia que la felicitat -per ella, és clar- és un plat de patates fregides¡
Salutacions Eva¡¡ :O)

Cuina Cinc ha dit...

Boníssim el bacallà, gran peix!
Excel·lent preparació
Fins aviat, Josepb

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Fina; -Cuina cinc- La preparació és excel.lent, doncs, l'ingredient principal ho és.
Moltes gràcies, com sempre, per el teu comentari.



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,