Quina entrada en escena més formidable, veritat?
Pels "bacallanoadictes" pot ser si, pels que no ho són tan, pot ser també...? La qüestió que un parell de morros enfarinats passats per la paella amb una ceba de Figueres mitjana, sofregida amb una mica d'oli i després posant-l'hi un got de vi ranci i presentat a sobre del mateix sofregit pel damunt, l'escena segueix sent formidable, sí? ☺
Ludvig Van Beethoven deia que una peça per moltes més notes que portés, no volía dir que fos millor.
(Blogaires; que vagi de gust¡¡) |
12 comentarios:
A mi em ve molt de gust!Tot un clàssic i si, al bacallà pocs acompanyaments li calen! bona setmana!
A mi em ve molt de gust!Tot un clàssic i si, al bacallà pocs acompanyaments li calen! bona setmana!
Per mi perfecte, el bacallà es un peix que fa uns anys no m'agradava, però ara si.
Petons.
Tens raó, les coses més senzilles de vegades son més bones.
Una abraçada i que vagi de gust!!!!!
M'has tocat la fibra! Sóc una fan del bacallà...i com bé han comentat no li calen gaires floritures. Cuinat així és boníssim.
Amb productes de qualitat no calen gaires floritures! Un plat senzill i esplèndid alhora!
Una abraçada!
Quina pinta aquests lloms Josep! jo no necessito gran cosa més per ser feliç, una recepta senzilla i deliciosa a la vegada, ho té tot. Un petó!
Teresa; -Com a casa res- Doncs a mí si que em va venir de gust fer-ho i presentar-ho, tal i com es veu a la fotografía.
Salutacions Teresa¡ :O)
Ana; -La cocinera de Bétulo- Doncs celebro que t'agradi també.
Salutacions Ana¡¡ :O)
Isabel; -La cuina de la Isabel- Posar-hi molt d'amor,també és molt important...
Una abraçada Isabel¡¡ :O)
Cristina; -Bufet de postres- bo de debó... perque el que és bo, ho és sempre.
Salutacions Cristina¡¡ :O)
Anna; -Retalls de cuina- És el que estic dient a tothom, el que és bo ho és sempre.
Salutacions Anna¡ :O)
Eva; -Cuinant entre llibres- La Mafalda deia que la felicitat -per ella, és clar- és un plat de patates fregides¡
Salutacions Eva¡¡ :O)
Boníssim el bacallà, gran peix!
Excel·lent preparació
Fins aviat, Josepb
Fina; -Cuina cinc- La preparació és excel.lent, doncs, l'ingredient principal ho és.
Moltes gràcies, com sempre, per el teu comentari.
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,