Encara que el pastís de mongetes l.he publicat en dues ocasions, buscant millorar la presentació d'aquest pastís, en el blog de la Sión i el Miquel -Fem un mos- he trobat la consistència per tal que em quedes més presentable.
Inspirat amb l'entrada que van fer (apreteu aquí) la Sión i el Miquel l'elegància d'aquest pastís millora molt, escoltant els seus consells.
Amb l'alga agar-agar la consistència d'aquest pastís és d'una millora considerable com podeu veure en aquesta imatge d'aquí sobre.
A sota d'aquestes paraules, enllaço la recepta amb un parell mes de fotografies.
(Blocaires... |
... que vagi de gust¡¡)😋😋😋 |
Ah..... per cert, com sempre, la flor del producte principal d'aquesta entrada...
...la flor de la mongetera 😉😊😏 |
6 comentarios:
Molt bo aquest pastís Josep i segur que al tallar-lo no perd la forma.
La flor de la mongetera es molt maca.
Petons.
Un pastis fantàstic Josep, l’agar-agar li don la consistència necessària perquè quedi perfecta.
Gracies per compartir el meu.
Una abraçada
Aquest queda perfecte i segur que quan es posa al plat el tall queda bé.
Ptnts
Glòria
Ana;-La cocinera de Bétulo- És el que he trobat a l'entrada del bloc de la Sión i el Miquel -fem un mos- queda molt més consistent.
Salutacions Ana¡¡ :O)
Sión i Miquel; -Fem un mos- Gràcies a tu per compartir aquets consells i plats tan ben explicats i elaborats.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Glória; -No tot són postres...- Un tall quasi perfecte ben aglomerat i de bon servir.
Salutacions cap a Reus¡¡ :O)
COM SEMPRE MOLTES GRÀCIES PER VISITAR AQUEST BLOC.
Josep -Menja de bacallà-
Un pastís ben sorprenent! No havia pensat mai en fer-ne un amb mongetes! La veritat és que és una presentació ben original per aquest llegum. En prenc bona nota! Bona setmana!
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,