Paella amb calçots, carxofes i bolets

21 de febrer del 2016




   Aquest arrós, està fet d'aquesta setmana. Els calçots que ara estàn en el seu millor moment, acompanyen molt i molt bé amb aquesta paella, doncs els calçots no deixen de ser cebes i amb l'arrós fet a la paella queden d'una forma quasi perfecta al paladar. 


   Per l'altre banda, les carxofes les tenia congelades i en el seu moment  m'he les va dur una companya de la feina que és del Prat i l'harmonia dels productes com podeu veure ja comença a ser força espectacular. 

 (Blogaires; que vagi de gust¡¡)

 Per acabar amb uns quants bolets deshidratats i guardats amb aigua una estona, per un cop es fa l'arrós posar-hi els seu suc i deixar-hi un molt bon gust de productes de la terra. El caldo utilitzat, va ser un que també tenia congelat i en el seu moment vaig fer un pastís de monguetes, per tant, com podeu veure els productes de la terra omplen molt i molt bé un bona paella.

   El dia següent aquest arrós escalfat encara tenia tot el gust  del primer moment de ser fet.

11 comentarios:

David Vazquez Francisco ha dit...

Segur que estaba boníssima!!!
Arroç d.hivern!!!

Margarida ha dit...

Ja ho crec que devia ser bo aquest arròs!!!!
Avui gairebé hem coincidit, doncs jo també he publicat una paella d'arròs, encara que amb altres ingredients!!!
M'ha agradat passar per aquí,Josep.
Petons

GEMMA ha dit...

M'agrada la idea de posar calçots en una paella!. O provaré.
Petons

Cuina Cinc ha dit...

Aquestes hores, això és irresistible!!
Bon cap de setmana! Josepb **

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

David; Un molt bon arrós d'hivern bo de debó¡¡
Salutcacions David¡¡ :O)

Margarida; -El món de la cuina- Els arrossos per regla general són tots molt bon e interessants, el teu de galeres, no técap desperdici.
Salutacions Margarida¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma;-Caprofiti- Els calçots, no deixen de ser cebes i deixen a l'arrós un molt bon gust amb aquest ingredient.
Salutacions Gemma¡¡ :O)

Fina; -Cuina Cinc- Tenim unes hores que si que són irressistibles... i és quant el cos necessita aquests arrossos tant i tant fabulosos¡¡
Salutacions Fina¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

Anna Pigarda ha dit...

Quina paella més impressionant, Josep! Se'm fa la boca aigua només de llegir els ingredients! Jo també he fet servir els calçots en lloc de cebes, i donen un gust espectacular a qualsevol plat que preparis. Prenc bona nota de la teva recepta. Una abraçada!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Anna; -Retalls de cuina- Un arrós, aquest, que estaba molt i molt bo. Doncs val la apena agafa bona nota per aquest arrós.
Salutacions Anna¡¡ :O)

El pare ha dit...

Només d'imaginar la melositat de tot plegat se m'està fent la boca aigua

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


El pare; Una molt bona paella sens cap dubte i puc donar fe¡¡
Salutacions¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,