(.-Flor de tardor de la favera.-) |
He trobat aquest escrit sobre les faves i la importància que ha tingut aquesta lleguminosa a Menorca. Deixo l'enllaç per tal que si voleu llegir-ho pugueu gaudir d'aquest escrit.
.-Blocaires, que vagin de gust¡¡.- |
He dit cullerada de faves, ja que quan les vaig comprar en vaig agafar un grapat -amb tavella feien un quilo i mig- i les vaig fer de la següent manera:
Un cop pelades les faves, les vaig posar dins d'una olla amb una mica d'aigua i les vaig ofegar. Un cop van agafar color vareig posar-hi una cullerada d´encenalls de pernil salat, una branca de menta, sal i pebre i finalment mitja copeta d'anís.
El resultat és el que veieu a la fotografía, espero i desitjo que siguin del vostre grat.
5 comentarios:
Sont molt bones les faves d'aquesta manera.
Petons.
Són del meu gust, i tant, la meva àvia hi posava una miqueta d'anís a les faves. I queden molt bones!
PTNTS
Glòria
Que bones son les faves!!!!!
El punt de l'anís, fantàstic....
Que vagui de gust.
Una abraçada
Isabel
Ana;-La cocinera de Bétulo- Queden molt dolçes fets d'aquesta manera.
Salutacions Ana¡¡ :O)
M. Glòria; -No tot son postres...- Aiii, la saviesa dels avis... sort en tenim que poguem menjar aquestes faves amb saviesa popular.
Que tinguis un bon somriure M. Glória¡¡ :O)
Isabel; -La cuina de la Isabel- Bonííííísimes aquestes faves amb el toc d'anís.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,