.-Teresa, Albert i Josep, Sant Jordi 2017.- |
M'ha sorprés la introducció del llibre on comença dient; Us agraden els cupcakes? Sí? Doncs l'heu cagat.
En el llibre de l'Albert Vilas, Les receptes del calendari pastisser, trobareu aquells pastissos coneguts els diumenges on després d'un bon àpat en família, venien els postres encara embolicat amb el paper de la pastisseria i enllaçat amb el fil de ràfia que, un cop tallat a dins hi havia les tires de paper cartró per tal de no malmetre el tortell, l.eufória per menjar aquell tortell era tal que no hi havia temps de portar els plats de postres, era a sobre del mateix paper de la pastisseria que els fèiem servir de plats... que bo..., si és que en aquesta pastisseria, tenen la mà trencada, són molts anys que fan de pastissers...
(blocaires; que vagi de gust¡¡) 👀 |
L'Albert ens explica de forma fàcil i entenedora i amb una mica de paciència -tot sigui dit- com fer la crema pastissera per fer coques, canyes, crema cremada, farciments per les lioneses... el brioix per fer tortells de Reis, coques de Sant Joan, bunyols de Quaresma... Pa de pessic que ens servirà per fer la mona de Pascua, posant-l'hi el cacau el tindrem de xocolata, mantega pastissera, per fer la coneguda sara o saretes...com podeu llegir una àmplia varietat de pastissos fets amb productes base i a l'abast de tothom, podem deixar a banda els cupcakes i gaudir de les postres de sempre¡¡
També podeu entrar i remenar a la seva pàgina web i descobrir tots els altres pastissos de... i també cuina amb molt de fonament, defensor de la cuina tradicional en aquest llibre ho trobareu tot aixó.
A la dedicatória del llibre i va escriure; Fer receptes tradicionals és literalment fer cultura [...] doncs, fem cultura i fem bona cuina¡¡
2 comentarios:
Moltes gràcies per la referència! Una abraçada!
Albert; Igualment per la teva informació en aquest llibre, l'he mirat i ja tinc força informació per les diferents propostes futures.
Salutacions Albert¡¡ :O)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,