Aquest mes la Mercé del blog; Destapant cassoles -del blog al plat- ens va proposar fer plats del blog de l'Alfons,les receptes de Sant Hilari
Aquesta proposta l'he fet jo per el meu aniversari -14 de gener- i puc assegurar-vos que el contrast del gust del bacallà amb la iuca queda molt i molt be per a pica pica i també per un sopar fred, doncs és molt senzill de preparar i el resultat és molt agraït per part de tots el comensals. Garantit¡¡
Aquesta proposta la va publicar l'Alfons el divendres dia 12/II/2010
Si apreteu a la data, -i també aquí- trobareu la recepta i la manera de preparar-ho. Moltes gràcies Alfons per compartir totes aquestes receptes¡¡
Blogaires; que vagi de gust¡¡ |
22 comentarios:
MOLTES GRACIES PER VISITAR AQUEST BLOG I DEIXAR ELS VOSTRES COMENTARIS.
Josep -Menja de bacallà-
Hola Josepb....mucho tiempo ha pasado sin visitarte,...que los vientos siempre te sean favorables...un forta abraçada..
Com enyoro la brandada de bacallà!! Quina pinta!
És el plat ideal per al nom del blog jeje
Petons
Una bona recepta de brandada, ja ho crec que m'agrada.
Lo que no he tastat son els chips de iuca, toca animar-se a fer-ho.
Petons.
Boníssima la combinació de la brandada amb els xips de iiuca. Aquest Alfons és un crack i a tu t'ha quedat magnífica.
PTNTS
Dolça
Primer de tot felicitats! Veig que t´has avançat amb aquesta recepta al repte del 20...La brandada em perd però així tan exòtica no l he provada mai...i pel que dius ja se'm fa la boca aigua.
Moltes felicitats Josep! Un aperitiu genial per a celebrar el teu aniversari, ha d'estar boníssim! Un petó!
Mai he menjat iuca, i no sé quin gust té.
Sens dubte una bona proposta per celebrar el teu aniversari. Per molts anys, Josep!
m'encanta Joseph!!
Excel·lent presentació!
Bona setmana:))
Què bona la brandada, faré les xips de iuca !
M'han vingut ganes de fer brandada (pendent...ho confesso) i de probar aquestes xips!. Moltes gràcies per participar com sempre Josep!
Felicitats pel teu aniversari...i per la recepta!! t'ha quedat espectacular... em complau molt que per un dia de festa com el de l'aniversari aquesta hagi estat la recepta escollida i al menys a casa, cada cop que surt sempre hi ha que és el primer cop que tasta la iuca.. acostuma a ser força divertit fins que encerten el qué menjen....
i... gracies per participar a la convocatòria de la Merçé
Amb aquests ingredients ha de saber moooolt bó!!! una abraçada!!
Una proposta genial, quina bona pinta!! una abraçada!
http://aracuina.blogspot.com.es/
Paco; -Pau&vell- Igualment per tu i tots els teus que els aires de Crevillent siguin favorables amb totes les teves idees.
Una abraçada molt forta des de Badalona¡¡
Núria; -Baker Street- Enyorar-la no vol dir que no es pogui fer... aquesta recepta extreta del blog del blog de l'Alfons -les receptes de Sant Hilari- és una excusa per poder-ho fer sense cap mes complicació que la de perdre 20 minuts per fer-ho.
Salutacions Núria¡¡
Ana; -La cocinera de Bétulo- Ho és de bona i facilete de fer, aquesta passejada per altres blogs i trobar aquella que va a la teva mida trobo que esta molt bé.
Salutacions Ana¡¡
M. Glória; -No tot són postres...- La veritat que l'Alfons dóna idees ben preparades per tal que els altres poguem fer-ho a la nostra mida i gust.
Salutacions cap a Reus M. Glória¡¡ :O)
Cristina: -Bufet de postres- Moltes gràcies Cristina per les teves felicitacions cap a mi. Una brandada sempre queda molt bé per convidats i comensals i poguer compartir.
Salutacions Cristina¡¡
Eva; -Cuinant entre llibres- Moltes gràcies per les teves felicitacions Eva cap a mi. Em va anar molt bé fer-ho, doncs va tenir molt d'éxit i els comensals van quedar molt agraïts.
Salutacions Eva¡¡
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Margarida; -El mon de la cuina- la proposta va ser molt ben portada a taula la veritat, l'éxit va esta assegurat inmediatement.
Salutacions cap a Tiana Margarida¡¡ :O)
Fina; -Cuina Cinc- És un plat, aquest de la brandada que entra molt bé, i també dona poca feina a la cuina i a l'hora de rentar els coberts, doncs les torradetes ja fan el paper de coberts...
Salutacions Fina i que tinguis una bona setmana¡¡
Mai he menjat iuca, i no sé quin gust té.
Sens dubte una bona proposta per celebrar el teu aniversari. Per molts anys, Josep!
Teresa; -Com a casa res¡- Les xips de iuca l'hi donen al plat un altre forma de presentar la brandada i que se'n va de les torradetes de sempre, una bona elecció per diferenciar-ho.
Salutacions Teresa¡¡
Mercé; -Destapant Cassoles- Doncs l, Alfons i les seves propostes ho fan possible.
Salutacions Mercé¡¡
Alfons; -Les receptes de Sant Hilari- Sempre ja una primera vegada per fer-ho tot la primera vegada, aquesta meva va ser així i ja esta apuntada una segona vegada a l'agenda doncs el resultat va ser molt contundent.
Gràcies a tu Alfons, per compartir aquestes receptes.
Joaquina; -La cocina de los inventos- Va ser-ho i una bona vetllada també¡¡
Una abraçada cap Almacelles Joaquina¡¡
Sussi: -Ara cuina- Aquesta proposta va quedar d`alló tant i tant bé la veritat per part meva de fer-ho i per part dels comensals que ho van disfrutar-ho¡¡
Salutacions Sussi¡¡
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,