Pasta per arrebossar

3 d’octubre del 2014





    Ja feia dies, que volía penjar aquesta altre forma d´arrebossar; albergínies, carbassons, talls de llomillo, peix ..., etc.
   La formula per fer-ho consisteix en posar tots els ingredients en un sol atuell. D'aquesta manera ens estalviem tenir, un plat amb l'ou batut, un altre la farina i en un tercer plat la farina de galeta, encara que en aquesta pasta la farina de galeta no s'ha ni posa.



   La complicació és mínima i consisteix en fer-ho d'aquesta manera:

   Ingredients:   (*)  

    150 g de farina
    2 ous (separarem les clares dels rovells)
    1 cullerada d'oli
    2 dl d'aigua
    sal

   Preparació: 

   Separarem les clares dels rovells. Barrejarem bé amb un batedor l'aigua, l'oli i els rovells. Incorporarem la farina a poc a poc, fins que quedi una massa pastosa. Muntarem les clares a punt de neu -ben fortes- i les incorporarem a poc a poc a la massa, barrejant les clares de baix a dalt, i una pessigada de sal i ja les tindrem en un sol atuell per arrebossar-hi; els carbassons, albergínies, talls de llomillo, pits de pollastre, canelons, sardines, calamars... etc,

 
(blogaires; que vagi de gust¡¡) 

   (*)  Jo vaig posar les mides que estàn escrites i vaig poder arrebossar dues albergínies blanques mitjanes. Les mides aniran depenent de la quantitat d'arrebossat que volguem fer.  

7 comentarios:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


COM SEMPRE, MOLTES GRÀCIES PER ELS VOSTRES COMENTARIS.
SIGUEU BENVINGUTS EN AQUEST BLOG.
Josepb -Menja de bacallà-

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Segur que queda ben cruixent, un bon arrebossat sempre es una delicia.
Petons.

La Cuina de l'Olga ha dit...

Josep, m'apunto la recepta d'aquesta pasta!!! Ma sogra en fa una de semblant...li diu "pasteta" .
Petons,
Olga

La cuina de la Isabel ha dit...

Una bona pasta per arrebossats, queda super cruixent tant per carbassons com albergínies i barrejat amb bacallà esqueixat, un grill d'all trinxat i julivet, queden uns bunyols boníssims.
Una abraçada

No tot són postres ha dit...

Som molt poc d'arrebossats però m'apunto aquesta manera de fer-los per si un dia cauen!

PTNTS
Dolça

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana; -La cocinera de bétulo- Les feina ben feta, no té discussions.
Salutacions "col.lega" :O)

Olga; -La cuina d'Olga- Celebro que t'hagui agradat aquesta recepta.
Ens veiem a Benifallet¡¡ :O)


Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Isabel; -La cuina de la Isabel- Com molt bé dius Isabel aquest arrebossat queda molt i molt bé amb molts tipus de plats, per arrebossar canelons per les sardines, per els calamars...
Una abraçada Isabel¡¡ :O)
M. Glória; -No tot són postres...- Si un dia cau, caurà amb totes les formalitats gustoses i segures de que quedaràs molt i mot bé¡¡
Ens veiem Benifallet¡¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,