Ja feia dies, que volía penjar aquesta altre forma d´arrebossar; albergínies, carbassons, talls de llomillo, peix ..., etc.
La formula per fer-ho consisteix en posar tots els ingredients en un sol atuell. D'aquesta manera ens estalviem tenir, un plat amb l'ou batut, un altre la farina i en un tercer plat la farina de galeta, encara que en aquesta pasta la farina de galeta no s'ha ni posa.
La complicació és mínima i consisteix en fer-ho d'aquesta manera:
Ingredients: (*)
150 g de farina
2 ous (separarem les clares dels rovells)
1 cullerada d'oli
2 dl d'aigua
sal
Preparació:
Separarem les clares dels rovells. Barrejarem bé amb un batedor l'aigua, l'oli i els rovells. Incorporarem la farina a poc a poc, fins que quedi una massa pastosa. Muntarem les clares a punt de neu -ben fortes- i les incorporarem a poc a poc a la massa, barrejant les clares de baix a dalt, i una pessigada de sal i ja les tindrem en un sol atuell per arrebossar-hi; els carbassons, albergínies, talls de llomillo, pits de pollastre, canelons, sardines, calamars... etc,
(blogaires; que vagi de gust¡¡) |
(*) Jo vaig posar les mides que estàn escrites i vaig poder arrebossar dues albergínies blanques mitjanes. Les mides aniran depenent de la quantitat d'arrebossat que volguem fer.
7 comentarios:
COM SEMPRE, MOLTES GRÀCIES PER ELS VOSTRES COMENTARIS.
SIGUEU BENVINGUTS EN AQUEST BLOG.
Josepb -Menja de bacallà-
Segur que queda ben cruixent, un bon arrebossat sempre es una delicia.
Petons.
Josep, m'apunto la recepta d'aquesta pasta!!! Ma sogra en fa una de semblant...li diu "pasteta" .
Petons,
Olga
Una bona pasta per arrebossats, queda super cruixent tant per carbassons com albergínies i barrejat amb bacallà esqueixat, un grill d'all trinxat i julivet, queden uns bunyols boníssims.
Una abraçada
Som molt poc d'arrebossats però m'apunto aquesta manera de fer-los per si un dia cauen!
PTNTS
Dolça
Ana; -La cocinera de bétulo- Les feina ben feta, no té discussions.
Salutacions "col.lega" :O)
Olga; -La cuina d'Olga- Celebro que t'hagui agradat aquesta recepta.
Ens veiem a Benifallet¡¡ :O)
Isabel; -La cuina de la Isabel- Com molt bé dius Isabel aquest arrebossat queda molt i molt bé amb molts tipus de plats, per arrebossar canelons per les sardines, per els calamars...
Una abraçada Isabel¡¡ :O)
M. Glória; -No tot són postres...- Si un dia cau, caurà amb totes les formalitats gustoses i segures de que quedaràs molt i mot bé¡¡
Ens veiem Benifallet¡¡¡ :O)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,