En el sempre interessant bloc de, la Dolça; -No tot són postres... a la cuina- hi vareig trobar aquesta senzilla però deliciosa recepta de pa de pessic. L'entrada i la recepta l'he deixat tal i com vareig trobar-la a dit bloc.
Primer vam buidar
la casa i ara portem un temps classificant papers i més papers que de qualsevol
manera vam desar dins de caixes. Papers vells, papers antics, digueu-ho
com vulgueu, papers grocs que es desfan quan els agafes... Entre tots hem trobat
unes quantes receptes escrites a mà. M'ha cridat especialment l’atenció el pa
de pessic que avui he fet i m'agradat el comentari dels que l’han tastat:
"Té
gust a pastís antic" Exactament és això, un pastís la recepta del
qual deu tenir vora un centenar d'anys.
A la recepta original hi posa:
-6 ous sencers de gallina
-150 g de sucre
-200 g de farina
Preparació:
Preescalfar el
forn a 200 º
Batre els ous sencers amb el sucre a punt de cinta ben fort ( encara que no ho posi a la recepta original afegiu-hi un polsim de sal que us ajudarà).
Després posar-hi la farina a poc a poc i amb molta cura mirant que no ens baixi gens la massa.
Preparar un motlle amb oli i farina perquè no s’enganxi.
Abocar-hi la massa i posar-lo al forn uns 20 minuts.
... val a dir, que té gust de pastís antic...
Batre els ous sencers amb el sucre a punt de cinta ben fort ( encara que no ho posi a la recepta original afegiu-hi un polsim de sal que us ajudarà).
Després posar-hi la farina a poc a poc i amb molta cura mirant que no ens baixi gens la massa.
Preparar un motlle amb oli i farina perquè no s’enganxi.
Abocar-hi la massa i posar-lo al forn uns 20 minuts.
... val a dir, que té gust de pastís antic...
(Blocaires, que vagi de gust¡¡)
12 comentarios:
Com sempre, Moltes gràcies per deixar els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest bloc.
Josepb. -Menja de bacallà-
Oooohhhh, Josep b, moltes, moltes gràcies!!
No ho trobes que té gust a pastís antic?
Ptnts
Dolça
Josepb. un bizcocho riquísimo, soy muy goloso y sin embargo nunca hago ninguna clase de pastelería, salutaçións.....paco
Anb tant pocs ingredients i ho bo que queda, amb sabor de abans.
Petons.
Quina sort de troballes com aquesta. Fa molt bona cara. Aquesta recepta me l'apunte. Salutacions
Les nostres avies eren unes cracs de la cuina... visca la tradició culinària!!!
Que bé que t'ha quedat! és una recepta de luxe!
Una recepta ben senzilla, amb uns ingredients ben senzills i un resultat final bonissim! Prenc bona nota d'aquesta recepta.
Petons!
M. Glória; -No tot són postres... a la cuina...-
Gràcies a tú, per penjar aquestes receptes tant i tant naturals i sanes¡¡
Una abraçada M. Glória¡¡ :O) :O)
Paco; Pau&Vell; El que és bo, és que estàs per els blocs i tornes a passejar per ells, els brownies estàn aquí per quant volguis fer-los.
Una abraçada ben forta cap a Crevillent¡¡ :O) :O)
Ana; -La cocinera de Bétulo- Les coses senzilles, són les millors... com abans¡¡
Salutacions Ana¡¡ :O) :O)
Francesc; -A la taula i al llit...- Aquestes troballes, com molt bé dius, es troben amb blocs com el de la M. Glória, i són d'una senzillesa al gust i també al bon fer.
Salutacions a Beneixama¡¡ :O) :O)
David; -Restaurantes con sentimiento- Gran veritat en les teves paraules... doncs que visca¡¡ :O)
Mireia i Bet; -Els fruits saborosos- Beethoven deia, que una partitura per més notes que portes, no volía dir que fos més bona.
Salutacions a Vila-rodona¡¡ :O) :O)
Pilar; -Cau de cuina- La recepta és de la M. Glória i del seu bloc; No tot són postres... a la cuina. Val la pena fer-hi una ullada/pessajada per aquest bloc i veure tot el que té a la seva cuina.
Queda molt i molt bona.
Salutacions Pilar¡¡ :O) :O)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,