Encara que fa tres anys que els vaig publicar, (mireu aquí) i l'any passat també, (mireu aquí), crec que queda bé tornar-los a fer, i gaudir d'una estona per tal de disfrutar a l'hora d'esmorzar, a mitja tardà o bé el vespre, desprès de sopar, amb aquets "brunyols" de l'Empordà.
Doncs, com molt bé diuen en castellà; a quièn le amarga un dulce...?
Mmmm... blocaires, que vagin de gust¡¡ |
En els dos enllaços teniu la recepta junt amb els ingredients per fer-los. Aquets, puc assegurar-vos, que són fets aquest any.
14 comentarios:
Son tant bons els bunyols!!!! I aquets fan una pinta fantàstica...
Petonets.
Hola !!! acabo de arribar a la tea cuina i déu quins bunyols....me rechflen...na gran reepte...espero ens enem veien, una abraçada !!!
Deu ser telepatía, aquesta tarda he fet per primera vegada el brunyols de l'Empordà, han sortit un munt i ja quasi no queden.
Petons.
Pues eso, a quién le amarga un dulce? Eva es una enamorada de todo tipo de buñuelos y buñuelitos, sean de viento o de cuerda, de Pascua o de Navidad. Es una receta tan perfecta que es casi imposible que salgan mal. Reivindiquemos lo auténtico!!!
Con cariño desde Waterbridge.
-Andy-
Boníssims i molt gustosos... un vici!!!
Bien ricos que te han quedado y bien apetecibles, voy a tomar nota de tu receta, es distinta a la mía y siempre me encanta probar cosas nuevas.
Un abrazo muy grande
Demà faré,els bunyols sempre son de vici.
Fantàstics.
Una abraçada
Això dels bunyols o "brunyols" teus és un pecatòrum!!! Quina pintassa que fan!!
Uns bons brunyols com aquests es deixen menjar a tot hora.
Petons!
Gemma; -Caprofiti- Aquets van "ser" tant i tant bons, i van ser tot un plaer menjar-los¡¡
Salutacions Gemma¡¡ :O) :O)
Mamilú; -Mamiluleando- Doncs que sàpigues, que aquesta cuina està oberta a totes les propostes que volguis fer arribar -a part dels "brunyols"- pots trobar aquelles receptes de sempre i fetes amb tot el millor dels mercats i sobretot de temporada¡¡
Moltes gràcies per entrar en aquest blog. Salutacions Marilú :O)
Ana; -La Cocinera de Bétulo- Ho trobo molt l.lógic, la veritat, si el que és bo, és bo a tot arreu¡¡
Salutacions "col.lega" :O) :O)
Eva i Andy; -Alfriston Cottage- En aquesta orquesta de plaers, tant sols l'hi queda a l'Eva, posar-hi la "música" de sabors al paladar i deixar-se portar per la bones sensacions del bon gust, de les coses ben fetes¡¡
Moltes gràcies Andy i Eva, i, una abraçada també per a vosaltres¡¡ :O) :O)
David; -Restaurantes con sentimiento- Quant agafem un vici, moltes vegades es difícil deixar-lo anar, veritat? aquest n'és un, no et sembla?
Salutacions David, ens veiem, fins aviat¡¡ :O) :O)
Helena; -Cuatro especias- Amb la variació, està el gust, i si fem receptes noves - a part de ser un repta- sempre ens donarà bones vibracions.
Salutacions Helena¡¡ :O) :O)
Isabel; -La cuina de la Isabel- Jo tinc una tía, que quant una cosa l'hi agrada, sempre diu; per que tot el que és bo, engreixa? que vinguin forçes vicis d'aquesta mena de manera, no?
Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)
Francesc; -A la taula i al llit...- Els "brunyols", com diuen a l'Empordà, són un mal necessari, doncs ja que no podem menjar carn per quaresma, al menys d'aquets "brunyols", no se'n diu pas que no poguem menjar-ne, ho aprofitarem, no et sembla?
Salutacions¡¡ :O) :O)
Això dels bunyols o "brunyols" teus és un pecatòrum!!! Quina pintassa que fan!!
Pilar; -Cau de cuina- Quànta raó a les teves paraules Pilar... doncs, que així sigui...
Salutacions¡¡ :O) :O)
A TOTS ELS QUE DEIXEU ELS VOSTRES COMENTARIS, MOLTES GRÀCIES I COM SEMPRE, SIGUEU BENVINGUTS EN AQUEST BLOG.
JOSEPB. -MENJA DE BACALLÀ-
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,