|
Mongetes -fesols- ull de perdiu |
|
Mongetes -fesols- ull de perdiu, abans de bullir |
Aquí us presento un altre mongeta -fesol- dins de la gran "col.lecció" de varietats que es poden trobar al mercat. Aquesta anomenada
ull de perdiu, tampoc no té cap desperdici dins de la gran gamma de lleguminoses que es troben.
A mí m'ha recordat molt a la mongeta del ganxet, amb un toc molt subtil de mongeta d'un gust mes "modern" als paladars d'ara. Cuita amb 20/30 minuts, no necessiten deixar-les amb vigília (remull), podeu fer-les al moment. Sortint de la feina i bullides mentre fem les feines d'arribar a casa, les posem al foc amb aigua mineral i una quantitat de sal i les deixem bullir al temps establert. Acabades de bullir acompanyades amb bacó, talls de cansalada, o bé soles amb un raig d'oli i/o vinagre si agrada, teniu unes mongetes, aquestes
d'ull de perdiu, apunt per assaborir-les amb una bona amanida.
|
Acabades de bullir |
|
(Blogaires; que vagin de gust¡¡) |
Podeu apretar
aquí, al igual que
aquí i també
aquí, per tal de veure una petita part de la gran "col.lecció" de varietats i contrastos de sabors que podeu trobar dins de les lleguminoses.
Demaneu-les per el seu nom; Ull de perdiu, la floreta, del carai, genolls de "cristu", or i plata, del ganxet...
4 comentarios:
COM SEMPRE, GRÀCIES PER DEIXAR ELS VOSTRES COMENTARIS.
Josep -Menja de bacallà-
Els fesolets, ben bullits a casa, amb una bon raig d'oli d'oliva verge de primera premsada és com m'agraden més!
PTNTS
Dolça
Què bones...! com diu la Gloria nomès amb un raig de bon oli és una menja insuperable!!!!
Petonets
Glória; -No tot són postres...- Potser, com molt bé dius Glória, fetes de la manera que dius, és la millor manera, la més sávia.
Salutacions Glória¡¡
Marylou; -Pa amb tomàquet- Com diu la Glória, són -potser- la millor manera de menjar-les...?
Salutacions Marylou¡¡ :O)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,