Coliflor Arrebossada

1 de març del 2015


 

    Fa unes quantes "penjades" vaig publicar aquesta pasta per arrebossar, que justament és pot  fer quasi tot, doncs com que es fa tot plegat en una sola passada, queda molt be i ens estalviem el passar-ho primer per ou, després per farina i utilitzar -com ja he dit- mes d'un plat o recipient.
    L'aposta és coliflor que, un cop bullida es talla a poms o bé a filets i es passa per la pasta d'arrebossar es deixa a la paella amb oli calent i les treiem i presentem acompanyada amb cibolet tallat finament i escalivada, que sempre en tinc congelada i a punt per acompanyar qualsevol plat, encara que l'escalivada és pot molt be menjar sola amb un raig d'oli i sal, amb l'amanida, plats amb carn arrebossada, llibrets, mitjanes...
     Si la proveu, veureu com aquesta pasta l'hi queda molt be per fer-ho quasi tot.


(Blogaires... 
 ... que vagi de gust¡¡ ) 

6 comentarios:

Miquel ha dit...

Con este rebozado hasta los niños se la comeran esta coliflor.
Bona setmana

La cuina de la Isabel ha dit...

Fantàstica aquesta pasta per arrebossar.
Felicitats Josep i
Que vagi de gust!!!!!!!!!

Sussi Abel ha dit...

Boníssima arrebossada!!

Teresa ha dit...

Com diu el Miquel, jo que no sóc de coliflor, em sembla que amb aquest arrebossat me la menjaria...! abraçada!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Miquel; -Les receptes del Miquel- Els nens i per el que llegeixo també, per el que no són tan nens.
Moltes gràcies per passejar per aquest blog i donar el teu comentari. Salutacions Miquel¡¡ :O)

Isabel: -La cuina de la Isabel- Ho és aquesta pasta per arrebossar, doncs es pot arrebossar quasi tot i queda molt quasi perfecta per fer-hi els diferents productes que si poden arrebossar.
Salutacions Isabel i fins la propera¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Sussi; -Ara cuina- Ho és i per el que he vist en el teu blog, també l'has fet, veritat que té moltes prestacions a la cuina i a l'hora de servir-la? per cert és pot posar en amanides i es pot posar crua queda molt i molt bona -a filets ben prima-
Salutacions i moltes gràcies per visitar aquest blog i deixar el teu comentari. :O)

Teresa: -Com a casa res- Las meva mare no l'hi agradaven les bledes i les passava per el turmix -un cop bullides- i amb una micona de mantequilla i s'ha les menjava força bé.
Salutacions Teresa¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,