Fa unes quantes "penjades" vaig publicar aquesta pasta per arrebossar, que justament és pot fer quasi tot, doncs com que es fa tot plegat en una sola passada, queda molt be i ens estalviem el passar-ho primer per ou, després per farina i utilitzar -com ja he dit- mes d'un plat o recipient.
L'aposta és coliflor que, un cop bullida es talla a poms o bé a filets i es passa per la pasta d'arrebossar es deixa a la paella amb oli calent i les treiem i presentem acompanyada amb cibolet tallat finament i escalivada, que sempre en tinc congelada i a punt per acompanyar qualsevol plat, encara que l'escalivada és pot molt be menjar sola amb un raig d'oli i sal, amb l'amanida, plats amb carn arrebossada, llibrets, mitjanes...
Si la proveu, veureu com aquesta pasta l'hi queda molt be per fer-ho quasi tot.
(Blogaires... |
... que vagi de gust¡¡ ) |
6 comentarios:
Con este rebozado hasta los niños se la comeran esta coliflor.
Bona setmana
Fantàstica aquesta pasta per arrebossar.
Felicitats Josep i
Que vagi de gust!!!!!!!!!
Boníssima arrebossada!!
Com diu el Miquel, jo que no sóc de coliflor, em sembla que amb aquest arrebossat me la menjaria...! abraçada!
Miquel; -Les receptes del Miquel- Els nens i per el que llegeixo també, per el que no són tan nens.
Moltes gràcies per passejar per aquest blog i donar el teu comentari. Salutacions Miquel¡¡ :O)
Isabel: -La cuina de la Isabel- Ho és aquesta pasta per arrebossar, doncs es pot arrebossar quasi tot i queda molt quasi perfecta per fer-hi els diferents productes que si poden arrebossar.
Salutacions Isabel i fins la propera¡¡ :O)
Sussi; -Ara cuina- Ho és i per el que he vist en el teu blog, també l'has fet, veritat que té moltes prestacions a la cuina i a l'hora de servir-la? per cert és pot posar en amanides i es pot posar crua queda molt i molt bona -a filets ben prima-
Salutacions i moltes gràcies per visitar aquest blog i deixar el teu comentari. :O)
Teresa: -Com a casa res- Las meva mare no l'hi agradaven les bledes i les passava per el turmix -un cop bullides- i amb una micona de mantequilla i s'ha les menjava força bé.
Salutacions Teresa¡¡ :O)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,