Fa pocs dies, vaig anar a veure a la meva peixatera de confiança i vaig veure que tenia els seitons que els estava netejant i també netejava unes espines de peix i uns caps de rap. Va posar-m'ho en una safata de plàstic i l'hi vaig pagar junt amb els seitons.
Quant vaig arribar a casa, vaig posar dos litres d'aigua a bullir i a dins vaig col.locar-hi les espines i el caps de rap, amb dues fulles de llorer. Va està bullint a foc baix, dues hores i mitja.
Un cop fred el vaig colar i amb envasos de plàstic el vaig guardar al congelador.
Tinc un fumet per fer-hi un arrós, o per fer-hi un suquet de peix, acompanyar unes mandonguilles de bacallà...
Els seitons, són arrebossats amb aquesta pasta per arrebossar veureu com és molt fàcil de fer i també veureu els resultats fet d'aquesta manera. Amb un sol estri, tindreu la pasta per arrebossar, bé sigui; albergínies, carbassons, peix, al igual que també els canelons, pits de pollastre...
(Blogaires; que vagin de gust¡¡) |
...i si ho acompanyem amb un pa amb tomàquet i aquell vi que tenim guardat a l'estanteria, que el deixem per si ve algú a sopar?, i si ho fem amb els estimats de casa ho acompanyem amb una amanida i podem dir; per que avui és avui...?
9 comentarios:
Els seitons arrebossats son un començar a menjar i no parar, molt bons.
Petons.
Què puc dir-te... m'encanten!! abraçada!
A casa sempre es èxit assegurat, els boquerons arrebossats!!!
I aquesta manera de fer la pasta esta força be. La meva mare la fa molt semblant i queda boníssima.
Petons
Deliciosos Josep y mas con este rebozado.
Bona cuina
Boníssims, els seitons arrebossats!! i ja millorat amb pa amb tomàquet, amanida i vi passa a ser un luxe! una abraçada!
Ostres seitóns!! Mira, una altra cosa per anyorar! I arrebossats han de ser molt bons!! 😊
Petons i bona setmana
Ana; -La cocinera de Bétulo- Així mateix va ser, un començar i acabar a la vegada.
Salutacions Ana¡¡ :O)
Teresa; -Com a casa res- Una decisió molt ben feta.
Salutacions Teresa¡¡ :O)
Gemma; -Caprofiti- SI els trobes netegats, amb aquesta pasta,és molt més fàcil i ràpid.
Salutacions Gemma¡¡ :O)
Miquel; -la cocina de Miguel- Ho és i dóna molt bon resultat.
Salutacions Miquel¡¡ :O)
Eva; -Cuinant entre llibres- Tot plegat, un luxe¡¡
Salutacions Eva¡¡ :O)
Dolors Besalú; -Hi ha bruixes...- Les "bruixes" de ben segur que trobeu la manera de conseguir-ho i fer-ho.
Una abraçada Dolors¡¡ :O)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,