Seitons arrebossats

6 d’abril de 2016


 


      Fa pocs dies, vaig anar a veure a la meva peixatera de confiança i vaig veure que tenia els seitons  que els estava netejant i també netejava unes espines de peix i uns caps de rap. Va posar-m'ho en una safata de plàstic i  l'hi vaig pagar junt amb els  seitons.
    Quant  vaig  arribar a casa, vaig posar dos litres d'aigua a bullir i a dins vaig col.locar-hi les espines i el caps de rap, amb dues fulles de llorer. Va està bullint a foc baix, dues hores i mitja.
    Un cop fred el vaig colar i amb envasos de plàstic el vaig guardar al congelador.
    Tinc un fumet per fer-hi un arrós, o per fer-hi un suquet de peix, acompanyar unes mandonguilles de bacallà...


    Els seitons, són arrebossats amb aquesta pasta per arrebossar  veureu com és molt fàcil de fer i també veureu els resultats fet d'aquesta manera. Amb un sol estri, tindreu la pasta per arrebossar, bé sigui; albergínies, carbassons, peix, al igual que també els canelons, pits de pollastre... 

  


 (Blogaires; que vagin de gust¡¡) 

  ...i si ho  acompanyem amb un pa amb tomàquet i aquell vi que tenim guardat  a l'estanteria, que el deixem per si ve algú a sopar?, i si ho fem amb els estimats de casa  ho acompanyem amb una amanida i podem dir; per que avui és avui...? 

9 comentarios:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Els seitons arrebossats son un començar a menjar i no parar, molt bons.
Petons.

Teresa ha dit...

Què puc dir-te... m'encanten!! abraçada!

GEMMA ha dit...

A casa sempre es èxit assegurat, els boquerons arrebossats!!!
I aquesta manera de fer la pasta esta força be. La meva mare la fa molt semblant i queda boníssima.
Petons

Miquel ha dit...

Deliciosos Josep y mas con este rebozado.
Bona cuina

Eva Macià ha dit...

Boníssims, els seitons arrebossats!! i ja millorat amb pa amb tomàquet, amanida i vi passa a ser un luxe! una abraçada!

Dolors Besalu ha dit...

Ostres seitóns!! Mira, una altra cosa per anyorar! I arrebossats han de ser molt bons!! 😊
Petons i bona setmana

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana; -La cocinera de Bétulo- Així mateix va ser, un començar i acabar a la vegada.
Salutacions Ana¡¡ :O)

Teresa; -Com a casa res- Una decisió molt ben feta.
Salutacions Teresa¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; -Caprofiti- SI els trobes netegats, amb aquesta pasta,és molt més fàcil i ràpid.
Salutacions Gemma¡¡ :O)

Miquel; -la cocina de Miguel- Ho és i dóna molt bon resultat.
Salutacions Miquel¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Eva; -Cuinant entre llibres- Tot plegat, un luxe¡¡
Salutacions Eva¡¡ :O)

Dolors Besalú; -Hi ha bruixes...- Les "bruixes" de ben segur que trobeu la manera de conseguir-ho i fer-ho.
Una abraçada Dolors¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,