Mongetes de La Floreta |
Acabades de bullir |
(blogaires; que vagin de gust¡¡) |
Un altre llegum dins de les moltes varietats que es troben, tenim aquesta altre anomenada de la Floreta. D'un contingut al paladar molt gustós i d'una amabilitat igual a l'hora de fer-la en diferents productes. Aquestes jo, les vaig posar amb aigua a la vigília i després bullides i passades per la paella -un cop fredes- les vaig acompanyar amb escalivada.
D'un gust a mantega molt fina, l'he veig molt apropiada per acompanyar una llaminera de porc. Un plat de pagesia ben retrobat.
9 comentarios:
Aquestes mongetes son molt fines i tal com les vas menjar ja trobes tot el seu sabor.
Petons.
No les coneixia, aquestes mongetes! però me les apunto perquè si són tan fines bé que m'agradaran!! un petó!!
No les coneixia, són molt vistoses, deuen sorprendre als comensals!
Marta
Mai havia sentit el nom d'aquestes mongetes, molt boniques, semblen pintades expres.
Una abraçada
Ana; -La cocinera de Bétulo- Ho són de fines i acompanyen molts i molts plats la veritat que si.
Fins la propera Ana¡¡ :O)
Eva; -Cuinant entre llibres- Val la pena buscar-les i fer-hi alguna que altre recepta, acompanyen a molt bé amb; bacó, amb talls de cansalada, amb una mica d'all trinxat...
Fins la propera Eva¡¡ :O)
Marta; -Pebre i xocolata- Tenen una textura molt fina al paladar i som molt gustoses. Demana-les per el seu nom. De la Floreta.
Salutacions Marta¡¡ :O)
Isabel; -La cuina de la Isabel- Com ja he dit a la Marta, si les busques al mercat, demana-les per els seu nom: De la Floreta¡¡
Salutacions Isabel i que vagi de gust¡¡ :O)
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SEmpre aprenc coses noves amb tu...
Cristina; -Bufet de postres- Igual dic amb els teus pastisos, que mes d'una vegada -i dues i tres- no dono a l'abast de la gran variació que en tens. És clar¡¡ Bufet de Postres. Ha ha ha¡¡
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,