Bescuit de mandarines

8 de febrer de 2015






  Aquesta és una proposta trobada al blog de la Cristina -Bufet de postres- i també en el blog de la Isabel; -La cuina de la Isabel- d'aquest molt encertat bescuit de mandarines.
 

   Ingredients:
Per un motlle de 20-21 cm
-2 mandarines (2 de grosses o 3 de petites).
-1 ou.
-2 rovells d'ou.
-200 gr. de sucre.
-100 gr. de mantega.
-1 iogurt natural.
-250 gr. de farina.
-12 gr. de llevat en pols.
-sucre llustre.

Preparació:

-Prescalfeu el forn a 190 º C
-Renteu les mandarines; eixugueu-les i, ratlleu la seva pell, sense la part blanca, fins a obtenir 2 cullerades. Feu-ne suc  amb les mandarines.
-En un bol afegiu-hi l'ou, els rovells i el sucre. Bateu fins que dobli el volum i blanquegin.
-Seguidament , afegiu-hi la mantega fosa, el suc i la ratlladura de les mandarines. Mescleu.
-Afegiu-hi la farina i el llevat tamisats. Mescleu. I, per últim, afegiu-hi el iogurt natural.
-Aboqueu-hi la massa dins del motlle, prèviament engreixinat amb oli o mantega perquè no s´enganxi i enforneu a 180ºC uns 35-40 ' aprox. forn de dalt.
-Un cop cuit, el retireu del forn i el deixeu refredar sobre una reixeta. Un cop fred empolsineu-lo amb sucre llustre.





 (Blogaires; que vagi de gust¡¡)

12 comentarios:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Com sempre moltes gràcies per visitar aquest blog i si teniu algun dubte en alguna recepta, m'agradaría molt que m,ho feu saber.
Moltes gràcies. -Josepb Menja de bacallà-

Cristina ha dit...

Oleeee!!! T' ha agradat? Aviam que ens dius...jejeje.

Eva Macià ha dit...

De mandarines no l'he provat mai... però m'imagino que si els de taronja m'encanten, aquest també! la veritat és que la pinta és boníssima, no dubtaria a menjar-ne un bon tall per berenar!! un petó!!

Núria ha dit...

Uauuu no he tastat mai un bescuit de mandarina, però amb lo bons que són de cítrics segur que és boníssim! Em quedo amb la recepta per a quan tingui forn
Petons

Isabel ha dit...

A que es bo!!!!!!!! jo el vaig trobar super suau......
Que vagi de gust!!!!
Petons per a tu i per Teresa.

Visc a la Cuina ha dit...

Ha de ser boníssim, me l'apunto!

Pebre i xocolata ha dit...

M'encanta el gustet dels cítrics al pa de pessic, però crec que no ho he fet mai amb mandarina. Deu quedar original i gustós!
Marta

Teresa ha dit...

queden uns bescuits molt bons, oi? suaus i humits! una abraçada

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Cristina; -Bufet de postres- Dir-te el que m'han dit els altres comensals, un pastís molt i molt acertat, doncs el ser de mandarines l'hi queda el bon gust de les coses ben fetes. I per acabar un bon dinar, l'hi queda quasi perfecta.
Salutacions Cristina¡¡ :O)

Eva; -Cuinant entre llibres- Són cosins germans amb la taronja i un plaer poder-lo menjar al igual que la taronja. Potser no tant cítric com la taronja?
Un petó, també per a tu Eva¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Núria; - Baker Street- Potser és més suau que la taronja, d'un gust més subtil però d'una flexibilitat al paladar força creible.
Salutacions Núria¡¡ :O)

Isabel; -La cuina de la Isabel- Molt i mot bo Isabel , la veritat. El vaig portar per l'aniversari del pare de la Teresa i és va acabar tot seguit.
Moltes gràcies, seràn donats en nom teu Isabel. :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Marta; -Pebre i xocolata- Sinó és prova, mai se sap el contingut de l'experiéncia, encara que un pastís amb crítics, sempre és d'agraïr.
Salutacions Marta¡¡ :O)

Teresa; -Com a casa res¡- És cert, no hi ha res tant bo com un pastís amb aquestes característiques. Un plaer.
Salutacions Teresa¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


MOLTES GRÀCIES PER DEIXAR ELS VOSTRES COMENTARIS, SEMPRE LLEGITS I COMENTATS, ENCARA QUE TRIGUI UNA ESTONA EN FER-HO.
NO DUBTEU EN DEIXAR UN COMENTARI SI TENIU ALGUN DUBTE EN ALGUNA RECEPTA, PROCURARÉ CONTESTAR EL MES AVIAT POSSIBLE.
MOLTES GRÀCIES DE NOU.
Josepb. -Menja de bacallà-



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,