Flor de la Pomera |
Flor del Avellaner |
Ingredients: (Per a 4/6 persones)
1/4 de litre d'aigua mineral amb gas
2 Clares d'Ou
1/2 Copeta de licor d'Avellana
200 Grams de farina
1 Cullerada de sucre
1 Gotet de llet
4 Pomes grans tallades a rodanxes
125 Grams d'Avellanes triturades
Una taronja (la raspadura de la seva pell)
Una llimona (la raspadura de la seva pell)
Oli (per fregir les pomes)
Preparació:
Pasarem tots els ingredients, excepte les pomes (rodanxes) i les clares d'ou, que les tindrem a punt de neu, per la batadora i ho barrajarem tot ben barrejat de manera que no quedi massa líquid. Deixarem reposar durant mitja hora i, un cop passada aquesta mitja hora hi tirarem les clares a punt de neu.
Agafarem les pomes i un cop pelades els hi treurem el cor, les tallarem a rodanxes d'un centímentre de gruix, estendrem les pomes en una plàtera i tirarem unes gotes de licor d'avellanes i ho reservarem.
A continuació, posarem una paella amb oli al foc i, un cop estigui calent, passarem les rodanxes de poma per la pasta. Fregirem pels dos costats i, quan estan fregides, les traiem i les deixem reposar en una plata amb un tovalló de paper. Ho posarem en un plat, espolvorem amb sucre i avellanes i ho servim.
Blocaires, que vagi de gust¡¡ |
16 comentarios:
Es una manera diferent de menjar les pomes, però molt bona combinació amb les avellanes. Serà per això que el seu nom es Delicius?
Petons.
Se'm fa la boca aigua només de veure les fotos!! :-))
molt bona recepta
Una autèntica delícia, sí senyor !
Una manera molt diferent de menjar unes bones pomes i avellanes
Una abraçada
Josep, ja saps que a mi les "vellanes" em perden!!! DOReus, per suposat!!
PTNTS
Dolça
I tant, que ens vindrà de gust!!!!
Pomes i avellanes.Hummmmmmmmm.....
Abraçada
Josepb. fes una ullada al meu blog.
Tens un premi.
Salut
Ei, m'ha fet molta gràcia entrar al teu bloc i veure les imatges de Badalona, jo hi treballo!!! a part d'això, la recepta sembla boníssima!!!
VOLDRÍA DEMANAR-VOS DISCULPES, PER NO HAVER-VOS CONTESTAT ABANS, EL FET HA ESTAT QUE UN VIRUS AL ORDINADOR, (MOLT MAL EDUCAT) VA ENTRAR DINS D'AQUESTA CAIXA QUE ENS COMUNIQUEM I FINS AVUI (10 DE JUNY) NO HE TINGUT L'ORDINADOR PER POSAR-ME AMB CONTACTE AMB TOTS VOSALTRES.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COMPRENSIÓ I ESPERO QUE A PARTIR D'ARA JA TINDRÉ OCASIÓ D'ESTAR AMB TOTS VOSALTRES.
SALUTACIONS: JOSEPB. -MENJA DE BACALLÀ-
Ana; -La Cocinera de Bétulo- Vaig posar-hi el nom de "delicius" doncs, és una de les més de dues mil verietats de noms de poma. La copeta de licor de avellanes, també l'hi dóna un molt bon gust aquest postre.
Salutacions Ana¡¡ :-D
Assumpta; -Blog de l'Assumpta- Celebro que t'hagi agradat aquest postre.
Salutacions Assumpta¡¡ ;-D
Marga; -Per anar fent gana- Moltes gràcies Marga, per deixar el teu comentari.
Salutacions Marga¡¡ :-D ;-D
Cristina; -Bufet de Postres- Ho és Cristina una verdadera delícia, per fer-ho i també per menjar-ho.
Salutacions Cristina¡¡ :-D
Sión i Miquel; -Fem un mos- Canviant una mica la rutina dels menjars i en aquest cas dels postres, sembla que menjem diferent, sense caure a la rutina.
Una abraçada Miquel i Sión¡¡ :-D
Dolça; -No tot son postres... a la cuina- D.O. Reus, per suposat que sí, i... bones bones, naturalment i amb les pomes... mmmm...
Salutacions "ganxeta". :-D
Neus; -¿?- La recepta Neus, és d'alló tant i tant bona, puc donar fe, que així va ser.
No puc veure el teu blog, tant sols la presentació del teu perfil.
Moltes gràcies per visitar el meu blog. Salutacions Neus¡¡ :-D ;-D
Crec que ja està solucionat i ja pots veure el meu bloc. Apa, un petó.
Neus; -La Neus de mica en mica cuina i practica- Ara sí. Moltes gràcies per visitar aquest blog. Fins la propera Neus¡¡
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,