PEBROTS ITALIANS FARCITS
18 de maig del 2009
.- Pebrots italians farcits.-
El passat 30 d’abril de 2009 vaig assistir a les classes que, el club social de Caprabo i on, la professora Mireia Carbó, ens va ensenyar a fer aquests pebrots italians farcits, junt també amb el bacallà amb salsa de codonyat i el gelat de iogurt grec i maduixes, aquest gelat de iogurt grec, podeu trobar-lo en el bloc de la Gemma de la cuina de casa i, també en el del Josep i la Glória del Café de nit, no us el perdeu, és d’alló més i més bo.
Aquests pebrots farcits, tenen l’encant de la dolçor dels dàtils i el cruixir dels pinyons torrats, junt amb la massa de les dues carns picades de vedella i de porc. La salsa feta amb; les cebes, els porros, el brou de pollastre i reduida amb una micona de vi ranci –jo l’hi vaig posar el vi ranci doncs, no tenia vi blanc- i ben aixefada... és per a sucar-hi pa... blocaires que vaigi de gust¡
Ingredients: ( per a 4 persones)
- 8 pebrots verds italians.
- 250 Grams de carn picada de porc.
- 250 Grams de carn picada de vedella.
- 4 Dàtils sense pinyons.
- Un grapat de pinyons torrats.
- 2 Culleradetes de pa ratllat.
- 1 Ou.
Per fer la salsa:
- 2 Cebes.
- 2 Porros.
- 2 Grans d’all.
- 1 Got de vi blanc.
- ½ litre de brou de pollastre EROSKI.
- Oli d’oliva.
- Pebre.
- Sal.
Elaboració:
Natejarem els pebrots, i els tallarem la part de la cua, -és per aquí on els farcirem- i amb el mànec d’una cullera farcirem la barreja feta amb; l’ou –sencer-, les dues carns picades, els dàtils també ben picats, els pinyons torrats, el pa ratllat, la sal i el pebre.
Per fer la salsa, la farem un cop tinguem la ceba, els alls i els porros ben picats, i ho posarem en una olla que sigui baixa, amb oli calent i, al cap d’una estona, hi posarem els pebrots per a sobra, junt amb el vi blanc i ho deixarem que reduexi tot plegat. Al cap d’una estona, afagirem el brou i ho deixarem coure al voltant d’uns 30 minuts a foc mitjà. Desfarem la salsa i… a punt per servi-los i… sucar-hi el pa!
Etiquetas:
Cuina,
Cuines; primers i segons plats
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
14 comentarios:
Ei, ara ja només et falta fer el gelat de iogurt i hauràs fet totes les receptes de la Mireia. Ets un alumne molt aplicat ;)
Ja vig que segueixes al peu de la lletra les instruccions de la Mireia. El resultat magnífic. Felicitats!
Cundeixen les receptes de la Mireia!!!
A veure les properes!!
Ptnts
Jo també em moro de ganes de fer-los! es que pinten molt bé, eh!!
A veure si els faig dilluns, pq ja tinc la setmana plena de receptes groument i el meu home ja comença a fer una panxetaaaaa!! :((
Records
Caram, si que ha donat de sí el taller de la Mireia!!!! Quines coses més bones que us ha ensenyat a fer. Això és boníssim!!!
Amb els "posts" explicatius dels uns i dels altres, és com si els que no podem anar a les classes de la Mireia hi haguéssim anat. Moltes gràcies!
Gemma; -La cuina de casa-. El gelat de iogurt ja el vas penjar tu Gemma, fent-li un "post" i amb una "foto" que s'emblava que te'l menjaves... al igual que el Josep i la Glória del Café de nit, també van penjar el mateix gelat.
Sóc un alumne bon minyó...
Josep; -el café de nit- Si segueixes les indicacions de la Mireia, és èxit assegurat... vaja tu ja ho saps Josep¡.
Marta; -Pa de nous- Jo no hi havia anat mai a les classes de la Mireia, i el fer menjars que es poden fer cada dia, amb productes frescos i de temporada,i amb les indicacions de la Mireia són perfectes. Moltes gràcies Marta per entrar en el meu bloc. Fins la propera.
Andreu i Anna; -La vella Carmanyola- Ah...¡ aquets homes tan ben cuidats...¡
Francesc; -A la taula i al llit...- De veritat de la bona... són boníssim.
Enric; -Samfaina d'arts- Les classes amb la Mireia, són molt "resultones" i la prova és evident, uns pebrots farcits de carn, al igual que el bacallà amb salsa de codonyat i també el gelat de iogurt grec, que la Gemma -la cuina de casa- i el Josep i la Glória del -café de nit- van penjar en el seu bloc, és "resulton" i ben fàcil de fer. Gràcies a tu per entrar en el meu bloc Enric¡.
Aquesta no la sabia jo, i amb lo rebons que són els pebrots farcits, és igual que siguin vermells que verds. Salut!!!!!
Gran mestra la Mireia Carbó. I uns pebrots ben originals, que ja tinc ganes de provar.
Olles i somriures; tens raó... són rebons ho pots ben creure... tant vermells com verds¡. Salutacions "olles".
Annafs; És una gran mestra dels fugons la Mireia, sens cap dubte¡ i si els fas, disfrute'ls com ho vaig fer jo, fent-los i menjat-los. Moltes gràcies per visitar el meu bloc. Una abraçada per a les teves bessones.
Ai, pensava que te'ls havia comentat.. noi, vaig despistada.. T'ha quedat força bonic presentat així.. ella els va deixar dins la cassola i no lluien tant com aquests.
Maria; -La menta fresca- Llueixen, per què a la classe de la Mireia s'aprent molt... a fer les coses ben fetes¡. Fins la propera Maria.
Josep, que bé!! Vaig perdre la recepta, i tinc moltes ganes de preparar-los...Els teus han quedat amb un resultat magnífic.
Núria
Nuria; -Cocinarte- Veus que be aixó de perdre els apunts... sempre va be que algúna persona o altre ho tingui,i en aquest cas he estat jo... Fins aviat Núria.¡
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,