PEBROTS ITALIANS FARCITS

18 de maig del 2009


.- Pebrots italians farcits.-

El passat 30 d’abril de 2009 vaig assistir a les classes que, el club social de Caprabo i on, la professora Mireia Carbó, ens va ensenyar a fer aquests pebrots italians farcits, junt també amb el bacallà amb salsa de codonyat i el gelat de iogurt grec i maduixes, aquest gelat de iogurt grec, podeu trobar-lo en el bloc de la Gemma de la cuina de casa i, també en el del Josep i la Glória del Café de nit, no us el perdeu, és d’alló més i més bo.

Aquests pebrots farcits, tenen l’encant de la dolçor dels dàtils i el cruixir dels pinyons torrats, junt amb la massa de les dues carns picades de vedella i de porc. La salsa feta amb; les cebes, els porros, el brou de pollastre i reduida amb una micona de vi ranci –jo l’hi vaig posar el vi ranci doncs, no tenia vi blanc- i ben aixefada... és per a sucar-hi pa... blocaires que vaigi de gust¡

Ingredients: ( per a 4 persones)

- 8 pebrots verds italians.
- 250 Grams de carn picada de porc.
- 250 Grams de carn picada de vedella.
- 4 Dàtils sense pinyons.
- Un grapat de pinyons torrats.
- 2 Culleradetes de pa ratllat.
- 1 Ou.

Per fer la salsa:

- 2 Cebes.
- 2 Porros.
- 2 Grans d’all.
- 1 Got de vi blanc.
- ½ litre de brou de pollastre EROSKI.
- Oli d’oliva.
- Pebre.
- Sal.

Elaboració:

Natejarem els pebrots, i els tallarem la part de la cua, -és per aquí on els farcirem- i amb el mànec d’una cullera farcirem la barreja feta amb; l’ou –sencer-, les dues carns picades, els dàtils també ben picats, els pinyons torrats, el pa ratllat, la sal i el pebre.

Per fer la salsa, la farem un cop tinguem la ceba, els alls i els porros ben picats, i ho posarem en una olla que sigui baixa, amb oli calent i, al cap d’una estona, hi posarem els pebrots per a sobra, junt amb el vi blanc i ho deixarem que reduexi tot plegat. Al cap d’una estona, afagirem el brou i ho deixarem coure al voltant d’uns 30 minuts a foc mitjà. Desfarem la salsa i… a punt per servi-los i… sucar-hi el pa!

14 comentarios:

Gemma ha dit...

Ei, ara ja només et falta fer el gelat de iogurt i hauràs fet totes les receptes de la Mireia. Ets un alumne molt aplicat ;)

josep ha dit...

Ja vig que segueixes al peu de la lletra les instruccions de la Mireia. El resultat magnífic. Felicitats!

Marta Padenous ha dit...

Cundeixen les receptes de la Mireia!!!
A veure les properes!!
Ptnts

la vella carmanyola ha dit...

Jo també em moro de ganes de fer-los! es que pinten molt bé, eh!!

A veure si els faig dilluns, pq ja tinc la setmana plena de receptes groument i el meu home ja comença a fer una panxetaaaaa!! :((

Records

Francesc ha dit...

Caram, si que ha donat de sí el taller de la Mireia!!!! Quines coses més bones que us ha ensenyat a fer. Això és boníssim!!!

enric ha dit...

Amb els "posts" explicatius dels uns i dels altres, és com si els que no podem anar a les classes de la Mireia hi haguéssim anat. Moltes gràcies!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Gemma; -La cuina de casa-. El gelat de iogurt ja el vas penjar tu Gemma, fent-li un "post" i amb una "foto" que s'emblava que te'l menjaves... al igual que el Josep i la Glória del Café de nit, també van penjar el mateix gelat.
Sóc un alumne bon minyó...

Josep; -el café de nit- Si segueixes les indicacions de la Mireia, és èxit assegurat... vaja tu ja ho saps Josep¡.

Marta; -Pa de nous- Jo no hi havia anat mai a les classes de la Mireia, i el fer menjars que es poden fer cada dia, amb productes frescos i de temporada,i amb les indicacions de la Mireia són perfectes. Moltes gràcies Marta per entrar en el meu bloc. Fins la propera.

Andreu i Anna; -La vella Carmanyola- Ah...¡ aquets homes tan ben cuidats...¡

Francesc; -A la taula i al llit...- De veritat de la bona... són boníssim.

Enric; -Samfaina d'arts- Les classes amb la Mireia, són molt "resultones" i la prova és evident, uns pebrots farcits de carn, al igual que el bacallà amb salsa de codonyat i també el gelat de iogurt grec, que la Gemma -la cuina de casa- i el Josep i la Glória del -café de nit- van penjar en el seu bloc, és "resulton" i ben fàcil de fer. Gràcies a tu per entrar en el meu bloc Enric¡.

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Aquesta no la sabia jo, i amb lo rebons que són els pebrots farcits, és igual que siguin vermells que verds. Salut!!!!!

ANNAFS ha dit...

Gran mestra la Mireia Carbó. I uns pebrots ben originals, que ja tinc ganes de provar.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Olles i somriures; tens raó... són rebons ho pots ben creure... tant vermells com verds¡. Salutacions "olles".

Annafs; És una gran mestra dels fugons la Mireia, sens cap dubte¡ i si els fas, disfrute'ls com ho vaig fer jo, fent-los i menjat-los. Moltes gràcies per visitar el meu bloc. Una abraçada per a les teves bessones.

Maria ha dit...

Ai, pensava que te'ls havia comentat.. noi, vaig despistada.. T'ha quedat força bonic presentat així.. ella els va deixar dins la cassola i no lluien tant com aquests.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Maria; -La menta fresca- Llueixen, per què a la classe de la Mireia s'aprent molt... a fer les coses ben fetes¡. Fins la propera Maria.

Núria ha dit...

Josep, que bé!! Vaig perdre la recepta, i tinc moltes ganes de preparar-los...Els teus han quedat amb un resultat magnífic.


Núria

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Nuria; -Cocinarte- Veus que be aixó de perdre els apunts... sempre va be que algúna persona o altre ho tingui,i en aquest cas he estat jo... Fins aviat Núria.¡



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,