Mona 2017

18 d’abril de 2017





   Sort n'he tingut del pollet que m'ha fet les fotografies amb l'Android que porta... doncs, una mica més no arribo a temps de  penjar la mona d'enguany...

 
 (Blocaires; que vagi de gust i que tingueu una bona primavera¡¡) 

    La forma per fer aquesta mona, és la base de pa de pessic i farcida de melmelada de albercoc, xocolata de cobertura i els acompanyaments que us agradin més; ametlles, fideus de xocolata, botons de colors... si apreteu aquí trobareu la manera de fer-la.

5 comentarios:

Cristina ha dit...

Molt monu el pollet...Ja se l´han inventat instagramer!

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Un pollet molt simpàtic i modern que vigila una Mona ben bona.
Petons.

Cuina Cinc ha dit...

Bon dia,
Saps que està molt bé?
Assaborir, si queda, Mona o Torrons quan ha passat el temps :)
sembla més bona,
El pollet és molt bonic :)
Feliç dia!
Fina

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Cristina; -Bufet de postres- És que les xarxes socials ho controlen tot¡¡
Ens veiem aviat¡¡ :O)

Ana; -La Cocinera de Bétulo- Sort n'he tingut d'ell, per fer les fotografies...
Salutacions Ana¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Fina; -CUina Cinc- Quan un producte és bo, l'endemà acostuma a ser-ho també.
Salutacions Fina, moltes gràcies per el teu comentari.

COM SEMPRE MOLTS GRÀCIES PER ELS VOSTRES COMENTARIS I SIGUEU BENVINGUTS EN AQUEST BLOC.
Josep -Menja de bacallà-



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,