Sempre dono un cop d'ull els blogs i per el que he anat mirant i visitant en cada un d'ells, veig que les cols de brusel.les sembla ser que no són de les verdures mes apreciades.
A mi i personalment les veig d'un gust molt apreciable i recomenable, doncs veig que el ser individuals cada d'una d'elles, l'hi dona un gust íntim al paladar. Soles -bullides, arrebossades, fregides...- o també amb un bon acompanyament de rostit els hi dona un acompanyament molt solidari al plat.
.-Coliflors de brusel.les amb cap de costella.-
Ingredients:
200 g de cols de brusel.les
150 g de costelles de porc (cap de costella)
1 ceba de Figueres mitjana
1 copeta de vi ranci
Oli (per fregir)
Caldo o brou -jo he fet servir aigua mineral-
Sal i pebre
Preparació:
Bullirem les cols amb sal i un cop les tinguem bullides les decantarem.
Passarem per a la paella els caps de costella i les deixarem que es fregeixin ben rosses i les decantarem.
En una cassola posarem una mica d'oli. Sofregirem la ceba tallada ben petita i un cop estigui rossa i tirarem la copeta de vi ranci i deixarem que redueixi tot plegat. Tirarem el caldo o brou que tinguem i tirarem les cols de brusel.les i els caps de costella o cobrirem amb el caldo i ho deixarem reduir un xic tot plegat fins que ens faci el "xup-xup" tot rectificant de sal i pebre si convé.
A partir d'aquí ho podrem servir. Aixó sí, si voleu fer la "foto" abans es veurà la prova de que la feina ben feta queda registrada.
(Blogaires; que vagi de gust¡¡) |
9 comentarios:
MOLTES GRACIES BLOGISTES PER DEIXAR ELS VOSTRES COMENTARIS.
SI TENIU ALGUN DUBTE EN ALGUNA RECEPTA I VOLEU PREGUNTAR, NO DUBTEU EN FER-HO. GRÀCIES DE NOU.
Josep -Menja de bacallà-
Josep, a mi em ve molt de gust... ! bon guisat!! una abraçada!
Saludos Josepb...nunca he comido el plato que has preparado, pero debe de hacer una buena armonización de sabores....al mismo tiempo decirte que me he despedido de mis amigos blogueros...con un arrocito especial....una gran abraçada, per tu y Badalona...
Aquest tipus de plats em fan venir gana... que bo!
Marta
Quina bona pinta!! Jo això de les cols de Brusel·les té el seu què. Durant una bona temporada no m'agradaven gaire i ara que ja m'he fet gran, comence a aficionar-m'hi.
Teresa; -Com a casa res- Jo el trobo un ingredient molt interessant aquest de les cols de brusel.les doncs el ser cada col individual, no trenca el gust de tot el plat.
Salutacions Teresa¡¡ :O)
Paco; -Pau &Vell- Una molt bona armonització de textures i sabors, com molt bé dius.
Salutacions cap a Crevillent Paco¡¡ :O)
Teresa; -Com a casa res- Jo el trobo un ingredient molt interessant aquest de les cols de brusel.les doncs el ser cada col individual, no trenca el gust de tot el plat.
Salutacions Teresa¡¡ :O)
Paco; -Pau &Vell- Una molt bona armonització de textures i sabors, com molt bé dius.
Salutacions cap a Crevillent Paco¡¡ :O)
Marta; -Pebre i xocolata- Doncs quant els facis veuràs quina satisfacció tant i tant interessant sentirà el teu cos de haver fet un plat tant pronunciat com aquest, per a mi ben gustós¡¡
Salutacions Marta¡¡ :O)
Francesc; -A la taula i a al llit...- El temps ens fan veure les coses d'un altre manera. Una bona mostra que tot canvia i tot es veu diferent. Aixó es bo no?
Salutacions Francesc¡¡ :O)
MOLTES GRACIES A TOTS PER LES VOSTRES COMENTARIS.
Josep -Menja de bacallà-
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,