Aquesta és una proposta trobada al blog de la Cristina -Bufet de postres- i també en el blog de la Isabel; -La cuina de la Isabel- d'aquest molt encertat bescuit de mandarines.
Ingredients:
Per un motlle de
20-21 cm
-2 mandarines (2
de grosses o 3 de petites).
-1 ou.
-2 rovells d'ou.
-200 gr. de
sucre.
-100 gr. de
mantega.
-1 iogurt
natural.
-250 gr. de
farina.
-12 gr. de llevat
en pols.
-sucre llustre.
Preparació:
-Prescalfeu el
forn a 190 º C
-Renteu les
mandarines; eixugueu-les i, ratlleu la seva pell, sense la part blanca, fins a
obtenir 2 cullerades. Feu-ne suc amb les
mandarines.
-En un bol
afegiu-hi l'ou, els rovells i el sucre. Bateu fins que dobli el volum i
blanquegin.
-Seguidament ,
afegiu-hi la mantega fosa, el suc i la ratlladura de les mandarines. Mescleu.
-Afegiu-hi la
farina i el llevat tamisats. Mescleu. I, per últim, afegiu-hi el iogurt
natural.
-Aboqueu-hi la
massa dins del motlle, prèviament engreixinat amb oli o mantega perquè no
s´enganxi i enforneu a 180ºC uns 35-40 ' aprox. forn de dalt.
-Un cop cuit, el
retireu del forn i el deixeu refredar sobre una reixeta. Un cop fred
empolsineu-lo amb sucre llustre.
(Blogaires; que vagi de gust¡¡) |
12 comentarios:
Com sempre moltes gràcies per visitar aquest blog i si teniu algun dubte en alguna recepta, m'agradaría molt que m,ho feu saber.
Moltes gràcies. -Josepb Menja de bacallà-
Oleeee!!! T' ha agradat? Aviam que ens dius...jejeje.
De mandarines no l'he provat mai... però m'imagino que si els de taronja m'encanten, aquest també! la veritat és que la pinta és boníssima, no dubtaria a menjar-ne un bon tall per berenar!! un petó!!
Uauuu no he tastat mai un bescuit de mandarina, però amb lo bons que són de cítrics segur que és boníssim! Em quedo amb la recepta per a quan tingui forn
Petons
A que es bo!!!!!!!! jo el vaig trobar super suau......
Que vagi de gust!!!!
Petons per a tu i per Teresa.
Ha de ser boníssim, me l'apunto!
M'encanta el gustet dels cítrics al pa de pessic, però crec que no ho he fet mai amb mandarina. Deu quedar original i gustós!
Marta
queden uns bescuits molt bons, oi? suaus i humits! una abraçada
Cristina; -Bufet de postres- Dir-te el que m'han dit els altres comensals, un pastís molt i molt acertat, doncs el ser de mandarines l'hi queda el bon gust de les coses ben fetes. I per acabar un bon dinar, l'hi queda quasi perfecta.
Salutacions Cristina¡¡ :O)
Eva; -Cuinant entre llibres- Són cosins germans amb la taronja i un plaer poder-lo menjar al igual que la taronja. Potser no tant cítric com la taronja?
Un petó, també per a tu Eva¡¡ :O)
Núria; - Baker Street- Potser és més suau que la taronja, d'un gust més subtil però d'una flexibilitat al paladar força creible.
Salutacions Núria¡¡ :O)
Isabel; -La cuina de la Isabel- Molt i mot bo Isabel , la veritat. El vaig portar per l'aniversari del pare de la Teresa i és va acabar tot seguit.
Moltes gràcies, seràn donats en nom teu Isabel. :O)
Marta; -Pebre i xocolata- Sinó és prova, mai se sap el contingut de l'experiéncia, encara que un pastís amb crítics, sempre és d'agraïr.
Salutacions Marta¡¡ :O)
Teresa; -Com a casa res¡- És cert, no hi ha res tant bo com un pastís amb aquestes característiques. Un plaer.
Salutacions Teresa¡¡ :O)
MOLTES GRÀCIES PER DEIXAR ELS VOSTRES COMENTARIS, SEMPRE LLEGITS I COMENTATS, ENCARA QUE TRIGUI UNA ESTONA EN FER-HO.
NO DUBTEU EN DEIXAR UN COMENTARI SI TENIU ALGUN DUBTE EN ALGUNA RECEPTA, PROCURARÉ CONTESTAR EL MES AVIAT POSSIBLE.
MOLTES GRÀCIES DE NOU.
Josepb. -Menja de bacallà-
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,