Amanida amb rap, margallons i taronja (sopar de cap d'any)

2 de gener de 2015




 
   Aquest va ser el sopar que varem fer per cap  d'any, encara que sigui amb retard el poso doncs com vareig dir, avui en dia mengem de tot tots els dies de l'any.
   L´únic  més "complicat" -si em permeteu aquesta paraula- és l´apartat del rap que naturalment era fresc, i estava fet a la papillote, embolicat 10 minuts amb paper de plata i mullat amb una micona d'oli d'oliva i una  pessigada de pebre a dins del forn a 160 º. Els margallons el vaig rentar passats per sota l'aixeta i les panses per acabar de donar-l'hi un altre color al plat junt amb la taronja.
   Va ser un sopar lleuger i molt senzill de fer, com podeu veure per les "fotos".

 
 (Blogaires; que vagi de gust i feliç any nou¡¡) 

 

5 comentarios:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


EN NOM DE LA MEVA PARELLA LA TERESA I EN EL MEU JOSEP, QUE TINGUEU UN BON ANY.

Pebre i xocolata ha dit...

Un plat que entra molt bé per la vista i segur que és deliciós, a joc amb aquesta taula tan ben parada!
Bon any nou!
Marta

VISCalacuina ha dit...

Bon any també per a la teva cuina! Quin plat més deliciós!!!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Marta; -Pebre i xocolata- Sempre intento buscar plats assequibles fàcils de fer i que estiguin a l'abast de tothom amb productes de qualitat i també de proximitat.
Salutacions Marta¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


M. Àngels -Visc... a la cuina- Igualment per a tu i tots els teus¡¡
Salutacions M. Àngels¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,