Crema de pastanaga (del blog al plat)

12 de desembre de 2014





   Aquesta vegada, el blog escollit per la Mercé -Destapant Cassoles- ha estat el de la Cristina
-Crijoarmael- i que si pot trobar una mica de tot. Per la meva part he trobat aquesta recepta de Crema de Pastanaga que aqui us presento, i espero i desitjo que sigui del vostre gust.
   Aquesta recepta, va ser publicada per la Cristina  el dissabte 8 de febrer de 2014.

   Ingredients: 
 
   1  Kilo de pastanagues
   3 o  4 patates
   1 Ceba
   Sal
   maizena (opcional)
   Cibolet (per acompanyar i/o adornar el plat)

   Preparació: 
 
   Un cop netes les pastanagues, les bullirem amb aigua calenta i tot seguit i posarem una mica de sal, posarem les patates palades, rentades junt amb la ceba i ho deixarem tot plegat que bulli 20 minuts, quant veiem que començen  ha estar les verdures estovades, les pasarem per el braç eléctric i anirem mirant la seva consistència, per tal de veure si ens queda més espès, si no és així afegirem un parell de cullerades de maizena per tal de espessir una mica més la crema.


 (Blogaires; que vagi de gust¡¡) 



5 comentarios:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Quin color més maco té aquesta crema Josep, de ben segur que queda molt bona i per ajudar a passar el fred es fantàstica.
Petons.

Cristina ha dit...

Ostres Josep, ets el primer!!! M'encanta la idea del cibolet, a la propera n'hi poso!! Gràcies per participar

Mesilda ha dit...

Hola Josep,t'ha quedat una crema molt bona.Per l'oratge que fa un plat calentet abellix molt...
Besets.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana -La cocinera de Bétulo- La veritat és que si, queda molt i molt bona i és molt suau de gust. Una bona recepta per les pastanagues.
Una abraçada per a tu i tots els teus¡¡ :O)

Cristina; -Crijoarmael- El cibolet l'hi dona un toc diferent aquesta crema, que és fàcil de menjar i fàcil, també, de fer.
Una abraçada Cristina¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Mesilda; -La cocina de Mesilda- Un plat aquest amb pastanagues, que queda d'alló tant i tant bé.
Moltes gràcies per entrar en aquest blog i deixar el teu comentari.
Una abraçada Mesilda per a tu i també cap a Ontinent¡¡
:O) :O)

MOLTES GRÀCIES PER DEIXAR ELS VOSTRES COMENTARIS. UNA ABRAÇADA I FINS LA PROPERA.
Josep. -Menja de bacallà-



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,