Flams d'Escalivada... |
... per gaudir-la tothom.. |
Flams d'Escalivada
Ingredients:
3 Albergínies
3 Pebrots Vermells
1 Ceba de Figueres Grossa
1 Tomàquet
1 Brik de 250 c.c. de crema de llet de cibada
3 Ous
Sal i pebre
Per acompanyar:
Amanida variada; filets d'escalivada, rúcula, canonges, enciam, escarola...
Preparació:
Un cop tinguem escalivades les verdures, be siguin al forn o al caliu, les passarem per la batadora americana posan-l'hi també el brik de crema de llet de cibada, el 3 ous, la sal i el pebre i un cop estigui tot ben batut, ho posarem al forn amb els motlles de silicona en forma de gots, durant 30 minuts a 180 º .
Muntarem el plat acompanyat amb l'escalivada al voltant del plat, al igual que també podem fer-ho amb l'amanida variada; filets d'escalivada, rúcula, canonges, enciam, escarola...
...blocaires, que vagi de gust¡¡ |
Aquesta recepta, amb alguna que altre adeptació, es "pispada" del blog de la Mercé;
Destapant Cassoles. Un blog, que sempre va bé donar-hi una ullada.
15 comentarios:
Que bons aquest flamets d'escalivada!!!!!!
Desprès dels tiberis dels Nadals.
Venen molt de gust
Bon any!!!!
Doncs tot un plat de luxe per ser de 50%.
Muas1
Molt bons aquests flamets... i si a sobre són una mica poc calòrics, jejeje... què més podem demanar!!!!!
PTNTS
Dolça
M'agraden els flams d'escalivada, t'han quedat molt bufos, Ho que em sorprend una mica es la crema de llet de civada, tinc que fixar-me.
Petons.
Quins flamets més bons, també amb sorprèn la crema de llet de civada no la coneixia.
Una abraçada
Què boníssims deuen estar!! mmmmmm ;-)
No havia sentit parlar mai de la crema de llet de civada. Aquests flamets m'agradarien, perquè m'encanta l'escalivada. I amb aquesta presentació, qui s'hi podria resistir?
Uns flamets irresitibles: molt ben presentats i molt bons!
Isabel; -La cuina de la Isabel- Encara que la idee està agafada del blog de la Mercé; Destepant Cassoles, jo l'he volgut fer amb aquets motlles en forma de got, per tal de donar-hi un toc de presentació diferent. Són uns motlles molt senzills de fer i queden molt bé de cara als comensals que es volguin convidar.
Igualment per a tu Isabel i tots els teus.
Salutacions Isabel¡¡ :0)
Gemma; -Cuinant a Canet- És un plat que presentat d'aquesta manera deixes als convidats amb un molt bon sabor de boca... i mai millor dit¡¡ ;-)
Salutacions a Canet Gemma¡¡
Dolça; -No tot son postres... a la cuina-
Ho són i ho tornaràn a ser, doncs el proper diumenge, els tornaré a fer, per tal de celebrar el meu aniversari. El que podem demanar, es tornar-los a repetir.
Salutacions "ganxeta"¡¡ :-D
Ana; -La cocinera de Bétulo- Presentats d'aquesta manera, queden molt be de cara els possibles convidats que puguis tenir.
Referent a la crema de llet de cibada, no té tantes caloríes i és molt mes "laik", es poden trovar a qualsevol botiga de productes naturals, (Casa Santiveri)
Salutacions Ana¡¡ :o)
Sión i Miquel; -Fem un mos- Referent a la crema de llet de cibada, us dic el mateix que a la Ana -la Cocinera de Bétulo- si trova moltes menys caloríes, es poden trovar a cases de dietètica i el seu preu és molt assequible. També és pot fer amb crema de llet de soja.
Una abraçada igual també per a vosaltres. :o)
Assumpta; -El blog de l'Assumpta- "estaven" boníiiiiiiisims... i ho tornaràn estar-ho doncs, els penso tornar a fer ben aviat.
Salutacions Assumpta¡¡ :-D
María Antonia i Pere; -Bojos per la cuina- Els flams fets amb crema de llet de cibada queden molt mes suaus de gust i sense tantes caloríes, com ja he dit, es poden trovar a botigues de dietètica i de productes naturals, el seu preu, com també he dit, és molt assequible i no renuncía en el bon gust que té l'escalivada.
Salutacions María Antónia i Pere¡¡ :0)
Anna; -M'agrada cuinar- Puc assegurar-te que ho són molt de irresistibles i presentats d'aquesta manera, l'hi donen una molt bona presencia a taula.
Salutacions a Olván¡¡ :0)
Que alegría me ha dado el verte por mi blog, y que estupendo ese flan de escalibada! te la robo y por cierto, me puedes conseguir unos calcots????
L' escalibada en tots els seus formats ens agrada molt i aquest de flamets es fantàstic. Jo normalmente prenc llet de civada o d'arrós però com a crema de llet no l´he fet servir mai. Ho provaré.
Petons!
Helena; En el teu bloc, ja receptes, molt ben explicades i exposades, és una delícia passejar per el teu blog.
Quedaràs molt i molt bé fent aquets flams d'escalivada, ja m'ho diràs.
Referent els calçots ja t'ho miraré i també t'ho enviaré.
Salutacions Helena¡¡ :-D
Elena; En tu bloc, se encuentran recetas muy bien explicadas y expuestas, és una delícia pasear por tu bloc.
Quedaràs pero que muy bien, haciendo estos flanes de escalivada, ya me contaràs.
Referente a los calcots, te lo miro y tambièn te lo mando.
Saludos Elena¡¡ :o)
Pilar; -Cau de cuina- Com molt be dius Pilar, aquets flamets, queden molt i molt be per acompanyar altres plats be siguin de carn, pollastre, xai...
La Teresa -la meva parella- n'és força "fan" de la llet de cibada i em va convença per fer aquets flamets amb crema de llet de cibada.
Si el proves de fer, de segur que repetiràs.
Salutacions PIlar¡¡ :o)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,