Amanida de tomàquet amb tronc de tonyina

22 de juliol de 2015






       Aquesta amanida de tomàquet amb tonyina i ous durs i acompanyada de cibolet tallat finament i posat per a sobre, és un altre proposta de cara aquest calorós estiu per poder fer aquets plats fàcils i ràpids. A partir del dijous, potser seràn una mica més elaborats, doncs el dijous l'onada de calor, a dit l'home del temps, que baixaran una mica... doncs fins a les hores...
 
 ...blogaires, que vagi de gust¡¡  

3 comentarios:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

A veure si es veritat que baixen les temperatures Josep, encara que a mi aquestes amanides m'agraden molt, son fácils de fer, plenes de vitamines i molt bones.
Petons.

Francesc ha dit...

Caram quina amanida més fresqueta i saborosa!! Ideal per a l'estiu!! N'has fet una presentació de restaurant de cinc forquilles!! Caram!! Boníssima!!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana; -La cocinera de betulo- Aquestes amanides, sempre funcionen, la veritat¡¡ fàcils de fer, fresques i ràpides de menjar.
Salutacions Ana¡¡ :O)

Francesc; -A la taula i al llit...- Unes amanides d'estiu que queden molt i molt bé per aquets dies amb tanta calor,
bones, boniques i barates¡¡
Salutacions Francesc¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,