Coca de iogurt zebra ( Repta; del blog al plat)

19 d’octubre de 2014





    Amb aquesta recepta participo en el  repta que la Mercé del blog; destapant cassoles  ha impulsat per tal de que buscant cada mes en un blog diferent trobem una recepta que ens agradi d'aquell blog. M'he decidit per aquesta coca de iogurt zebra -encara que jo l'he feta en forma "cake"-, doncs estic acostumat a fer els "cakes" bastant sovint i m'ha anat molt bé, per la rapidesa de fer-lo junt amb les mides doncs els ser de iogurt la mateixa mida del iogurt serveix per els altres ingredients que acompanyen el "cake" -coca-.
   Encara que tenia una segona recepta, no m'ha donat temps de fer-la, sí que la faré més endavant (pastís de formatge a la vainílla, publicada el dilluns 14 de octubre de 2013)
   El blog escollit per aquest mes, és el de la Gemma Clofent; la cuina de casa 
   Aquesta recepta va ser publicada en el blog de la Gemma el dia -dimarts- 29 d'abril de 2014  


Coca de iogurt zebra 

Ingredients:

 1 iogurt natural
 3 ous
 2 mesures de sucre
 1 mesura d’oli suau
 3 mesures de farina
 1 sobre d’impulsor
 1 ratlladura de taronja
 1 cullerada de cacau en pols

Preparació:

   Amb les verilles elèctriques muntar els ous amb el sucre.
   Incorporar l’oli en rajolí. Incorporar el iogurt.
   Incorporar la farina i l’impulsor tamisats.
   Separar la massa en dues parts. A una, incorporar el cacau tamisat. A l’altra, incorporar la pell ratllada de taronja.
   Encamisar el motlle. Posar un parell de cullerades d’una massa al centre del motlle. Posar un parell de cullerades de l’altra massa a sobre de l’anterior. Repetir el procés intercalant les dues masses fins a acabar-les.
   Coure-ho al forn (pre escalfat) a 180º uns 40 minuts, comprovant la cocció punxant-lo amb una agulla.




 Blogaires; que vagi de gust¡¡ 


13 comentarios:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Es una coca que queda molt bonica quan la talles i està súper bona i fàcil de fer.
Petons.

mercè ha dit...

Moltissimes gràcies per participar Josep!, em sembla molt encertat aquest cake!

Gemma ha dit...

ueeeeeeeeeeeeeeeeeee! Moltes gràcies per participar!!!! Quina il·lu :)
Precisament aquesta coca zebra la vaig fer per una altra de les convocatòries blocaires, el Memòries d'una cuinera, je je je... I no deixis de provar el pastís de formatge a la vainilla, el vaig treure del Cuines de TV3 i ens va encantar.
Ara mateix agafaria un trosset de la teva coca per esmorazar amb el cafè amb llet :)
Una abraçada!

Teresa ha dit...

Un clàssic que mai falla! quins esmorzars i berenars més bons amb un tallet d'aquesta coca!!! bona setmana!

MaryLou ha dit...

Una coca per a tenir per esmorzar o berenar!!!! T'ha quedat ben maca!
Petonets

Cristina ha dit...

Vaja, vaja....aquesta no falla mai! es veu super tendre.

Anna Pigarda ha dit...

Deliciós per menjar a qualsevol hora! Una abraçada retallsdecuina.cat

ISABEL ha dit...

Aquest pa de pessic, tot un clàssic.
Cada setmana faig una coca de iogurt.
Em va ideal per els berenars dels nens.
Amb xocolata Hummmmmm. boníssim.
Petons Josep.

Margarida ha dit...

Un clàssic que agrada a tothom, Josep!!! T'ha quedat superesponjós!
Petons

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana; -La cocinera de betulo- Tens tota la raó Ana, bona, bonica i barata, ho té tot¡¡
Salutacions Ana¡¡ :O)

Mercé; Gràcies a tú, per tenir aquesta iniciativa¡¡
Salutacions Mercé¡¡ :O)


Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; -La cuina de casa- Gràcies a tu Gemma, per fer aquestes receptes tant i tant bones, fácils de fer i també de menjar. La recepta del formatge amb vainílla està feta, penjada i menjada...¡¡ :O)

Teresa; -Com a casa res- Per aixó són els clàssics, per que sempre siguin així de bons¡¡
Salutacions Teresa¡¡ :O)



Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Marylou; -Pa amb tomàquet- Són coques molt faciletes de fer i sempre està bé tenir-la com a repartori per esmorzar o berenar¡¡
Salutacions Marylou¡¡ :O)

Cristina; -Bufet de postres- No falla per que és molt agraída de fer i queda d'alló tant i tant bona al paladar, que donen ganes de menjar-la a totes hores.
Salutacions Cristina :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Anna; -Retalls de cuina- És com un comodí el pots posar a qualsevol lloc.
Salutacions Anna¡¡ :O)

Isabel: -La cuina de la Isabel- Com molt bé dius Isabel, és un clàssic que podem menjar-lo a totes hores i per tota la família¡¡
Una abraçada Isabel¡¡ :O)

Margarida; -El món de la cuina- Per tothom i a totes hores¡¡
Una abraçada margarida¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,