Truita d'alls tendres i julivert

18 de febrer del 2014




     Aquesta vegada, havía de ser una truita i tant que sí...  d'alls tendres i julivert. Els alls tendres, els varem comprar al Mercat de Tordera, (que es fa el diumenge) dos menats d'alls al preu d'un, i quant els agefava, la veu del meu costat i que m'acompanyava em digué; farás una truita...?... mmm... que bona...¡¡
   La Teresa, -la meva parella- és una "fan" indiscutible dels alls i si són tendres encara més, i servits amb una truita com ara aquesta, tinc moltes fecilitats de que les mengues amb aquesta truita siguin del tot acceptables  per tal de poguer-la gaudir amb totes les garantíes, junt amb la seva companyía i disfrutar-la amb tots els sentits il.luminats.
 


   Ingredients: 

   2 Menats d'alls tendres.
   6 Ous.
   1 Got de llet (opcional) 
   Sal 
   Oli

    Preparació:

  Tallarem els dos menats d'alls tendres a rodanxes ben petites i els passarem per la paella que es vagin daurant suaument. En un atuell d'alumini i posarem els ous batuts lleugerament junt amb el got de llet i ho remanarem  ben remanat. Dins de l'atuell, i tirarem els alls tendres que teniem a la paella i ho barrajarem tot plegat. Posarem una micona d'oli a la paella i tot seguit i tirarem la  barreja; alls tendres/ ous/llet i ho deixarem que es vagi fent a foc lent i a poc a poc, quant veiem que està quallada de sota,   l'hi donarem la volta, i repatirem  la mateixa operació i un cop veiem que torna està quallada, deixarem que reposi a la mateixa paella amb el foc apagat.
   Treurem de la paella i la podem gaudir, potser... amb una mica de pa amb tomàquet, amb unes cebetes escalivades, o potser tota sola...?   


 (Blocaires... que vagi de gust¡¡) 

21 comentarios:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

MOLTES GRÀCIES PER ELS VOSTRES COMENTARIS. SEMPRE SÓN LLEGITS I COMENTATS, ENCARA QUE TRIGUI UNS QUANTS DIES A FER-HO, SEMPRE SÓN BENVINGUTS.
MOLTES GRÀCIES DE NOU.
Josepb. -Menja de bacallà-

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

No saps com ens agrada també a nosaltres aquesta truita, encara que la fem sense llet.
T'has ben guanyat a la Teresa!
Petons per tu i per ella.

PILAR ha dit...

Totes les truites m'agradan i la d'alls tendres es de les que mes. Amb aquest pa amb tomaquet que dius.... se'm fa la boca aigua. Segur que en veu gaudir molt.
Una abraçada!

Teresa ha dit...

Quina goleta m'has fet amb aquesta truita!!! serà cosa de Tereses que ens agraden els alls tendres??? bona setmana!

paco ha dit...

Josep, las tortillas en casa gustan mucho, es muy raro que mi nieto cuando viene por las tardes no me pida que le haga una, pero la que tu has hecho es deliciosa y nueva para mi..por lo del vaso de leche,...muy rica si senyor....una forta abraçada per vosaltres i badalona.....paco

No tot són postres ha dit...

Les truites d'alls tendres són un vici. a mi m'encanten
PTNTS
Dolça

ISABEL ha dit...

Les truites amb alls tendres, son molt bones.
La d'alls tendres amb carxofes.....
Boníssimes
Isabel

Núria ha dit...

Aquesta truita és boníssima!!! És que a casa som molt "truiters"!! T'ha quedat molt melosa per dins, quina bona pinta!
Petons

Cristina ha dit...

Jo l´he menjada amb alls-carxofes; alls-espinacs...boníssimes. Em falta provar la teva versió.

No tot són postres ha dit...

Ep!!!!
Ens veiem demà a TGNA ;-D

PTNTS
Dolça

el taller de cuina ha dit...

Quina pinta tan sucoseta!
Ens veiem demà a TGN!!
Alba i Jordi (i Aina)

VISCalacuina ha dit...

Una truita d'alls tendres sempre és benvinguda a casa meva, sobretot per sopar!

Eva ha dit...

Què bones són les truites d'alls tendres! hauré de provar el toc de julivert ;-). Un plaer coneixer-te ahir a Tarragona!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana; -La cocinera de bétulo- Una truita ben bona. La llet l'hi dóna un gust amorosit. La Teresa es deixa estimar.
Salutacions Ana, l'hi donaré el petó de part teva. :O)

Pilar; -Cau de cuina- Sabia decisió aquesta de la truita amb alls tendres Pilar, el plaer de manjar una delicadesa d'aquestes dimensions i la senzillesa de la mateixa, la fan quasi perfecta¡¡
Salutacions Pilar¡¡ :O) :O)





Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Teresa; -Com a casa res- Bona goleta, aquesta truita d´ alls tendres i julivert tot un espectacle per el paladar, per a totes les "tereses" i les que no ho són també¡¡
Salutacions Teresa¡¡ :O)

Paco; -Pau&Vell- Les truites, són un tot terreny Paco, les podem posar a tot arreu. El got de llet és per amorosir-les i donar-l'hi un gust mes melós.
Salutacions a Crevillent Paco i tu, rep una forta abraçada des de Badalona.






Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


M. Glória; -No tot són postres...- Un vici, amb una perfecció molt perfecta, veritat...?
Salutacions Glória¡¡ :O)

Isabel; -La cuina de la Isabel- ... la de carxofes, i amb cebes tendres i alls... en fi, Isabel de totes maneres¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)





Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Núria; -Núria Baker Street- Ho és Núria, dono fe que ho és i té -millor dit, tenía- un aspecta de mossegada¡¡
Salutacions Núria¡¡ :O)

Cristina; -Bufet de postres- Amb la variació, està el gust...¡¡
Salutacions Cristina¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Alba i Jordi (i Aina); -El taller de cuina- Una molt bona versió de truita aquesta d´alls tendres i julivert, molt i molt bona, puc donar fe¡¡
Un plaer d'haver-vos conegut.
Salutacions Jordi, Alba i Aina¡¡ :O)

María Ángels; -Visca a la cuina- Per a sopar, -com molt bé dius- ompla d'un gran plaer sentir la sensació tant agradable al paladar aquest petit, peró, gran producta que són els alls tendres.
Salutacions María Àngels¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Eva; -Cuinant entre llibres- Ho són de bones, la veritat, els alls tendres són una petita gran delícia al paladar.
Salutacions Eva. Igualment per la meva part¡¡ :O)

MOLTES GRÀCIES COM SEMPRE, PER LES VOSTRES APORTACIONS, SEMPRE BENVINGUDES I AMB GANES DE FER-HO CADA DIA UNA MICA MES BÉ.
Josepb. -Menja de bacallà-

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Hola querido amigo y cuanto tiempo sin dejarte comentarios ni nada de nada.
no tengo perdón, pero últimamente el trabajo es agotador en la Escuela y no paro en todo el día.
Ya vendrán tiempos mas relajados.
Tu tortilla, como todo lo que nos pones ...una auténtica delicia!
Un beso enorme querido Josepb

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Helena; Un plaer tornar-te a sentir per aquí, va bé que tinguis feina, per que sinó, estàs acabada¡¡
Aquesta truita, és un autèntic plaer¡¡
Salutacions Helena¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,