Mousse de Pinya

17 de juliol de 2013

Flor de la pinya


   Amb aquestes calors, no ve de gust alguna cosa fresqueta...? Doncs, aquí us dono una recepta que us pot ajudar, encara que tant sols sigui una mica, a passar aquesta calor.
  Vaig veure aquesta mousse de pinya en aquest bloc, i crec que vaig amb la garantía de que quedaré molt bé, doncs ja veureu quant us posseu a l'enllaç, com em donareu la raó...

La Pinya, és una fruita tropical, molt refrescant i molt dolça.

   Ingredients:
 
   1 Kilo de pinya envasada al natural.-
   200 Grams de nata per muntar.-
   2 Clares d'ou.-
   4 Cullerades de sucre.-
   5 Fulls de gelatina (10 grams)



   Preparació: 

   En  primer lloc, reservarem un parell de rodanxes de pinya. Triturarem la pinya amb el seu suc i el sucre. Passarem la barreja pel passapurés o el colador xinés. Deixarem la gelatina en aigua freda al voltant de 5 minuts. Mentrestant i per separat, muntarem la nata i les clares d'ou.
   Escalfarem dos dits del batut de pinya i afegirem la gelatina ben escorreguda, deixarem que  es desfaci. Afegirem la gelatina desfeta en el batut de pinya i remanarem fins que tot estigui ben integrat. Afegirem la nata i també les clares d'ou. Ho deixarem a la nevera al voltant d'unes 4 hores. Ho decorarem amb les rodanxes de pinya que havìem reservat.

(Blocaires; que vagi de gust¡¡)



19 comentarios:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

La Teresa ha d'estar molt contenta amb aquests menús tan bons que li prepares.
Jo porto l'amanida d'avui i tu les postres.
M'agraden les mousses i la de pinya no l'he fet mai, però m'està cridant pel meu nom, ha de ser una delicia.
El blog de la Cristina es molt dolç amb unes receptes que criden l'atenció.
Petons.

Cristina ha dit...

Oohhh! Has quedat com un rei!...Oi que és bona?

Paloma ha dit...

Mmmmm, mousse de piña, que buena y que refrescante!!! Te copio la receta!!!
Un petó

203 Web Group ha dit...

Hola Josep,

Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.

Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat

M Glòria ha dit...

Caram Josep, aquesta mousse ben fresqueta ha d'entrar molt bé amb aquestes calors que està fent.

Ptnts i BON ESTIU
Dolça

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Hola josepb, tiene que estar deliciosa y fresca a mas no poder, me gusta la idea y es para copiar, eh?
Besos a los dos!

Cristina ha dit...

Josep, fantàstica aquesta mousse ben refrescant per fer passar la calor ila presentació magnífica!

ANNAFS ha dit...

Molt bona i refrescant.. per acabar un bon àpat d' estiu!

Mercè ha dit...

Fa molt de goig aquesta mousse, Josep!!! Ja he vist que t'has afegit a la colla del blog. Benvingut i ens anem veient.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana; -La cocinera de Bétulo- També... també, està contenta amb aquets menús...
Ja saps Ana, que sempre que ho volguis, una telefonada i fem una barreja de; "La cocinera de bacallà" o bé una "Menja de Bétulo"...
Doncs sí, Ana, la Cristina tot el que toca ho fa dolç, dolç...
Una abraçada i fins ben aviat Ana¡¡ :O) :O)

Cristina; -Bufet de postres- És que la persona que ho fa és tota una reina amb el dolços... és molt refrescant i bona, bona...¡¡
Salutacions Cristina¡¡ :O) :O)




Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Paloma; -Colometa cuinereta- Ja veuràs que bona i que bé que entra Paloma, una bona idea de la Cristina de; Bufet de postres.
Salutacions per a tu Paloma¡¡ :O) :O)

Carles Vicente; Web Group; Doncs ja sabeu on trobar-me.
Salutacions ¡¡

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


M. Glória; -No tot són postres... a la cuina-
Al menys ajuda a compatir-la una mica, i no es fa tant pesada...
Salutacions Glória¡¡ :O) :O)

Helena; -Cuatro espècias- De veritat que és molt i molt bona i refrescant i deixa un tacte molt bona a la boca.
Salutacions Helena i moltes gràcies per els teus petons, seràn donats, amb molt de gust... ¡¡ ;O) ;O)

Elena; -Cuatro espècias- De verdad que és muy pero que muy buena y refrescante y deja un tacto muy bueno en la boca.
Saludos Elena y muchas gracias por los besos, seràn dados, con mucho gusto...¡¡ ;O) ;O)





Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Cristina; -Crijoarmael- És molt refrescant i queda molt bo com a postres per els convidats també. Moltes gràcies per els teus al.lógis, Cristina¡¡ :O) :O)

Anna; -M'agrada cuinar- Ho és de bona i refrescant i com ja he dit, també, queda molt bona per els convidats.
Salutacions a Olvàn Anna i per a tu una forta abraçada des de Badalona¡¡ :O) :O)




Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Mercé; -Mercé a la cuina- "feia" molt de goig... doncs es va acaba desseguida. Ben trobada també Mercé¡¡
Salutacions Mercé¡¡ :O) :O)

COM SEMPRE, MOLTES GRÀCIES PER ELS VOSTRES COMENTARIS, SEMPRE M'AJUDEN A FER LES COSES CADA DÍA UNA MICA MILLOR.
Josepb. -Menja de Bacallà-

Cuina Cinc ha dit...

Bona nit Josepb,
M'agrada la pinya t'ha quedat mb!
T'avisaré d'una proposta que poder us agradarà,
Salutacions,

PILAR ha dit...

Josep aixó ha de ser boníssimi molt fresquet a més de molt senzill que en amb aquestes calors s'ha agraeix no voltar massa per la cuina.
Petons!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Fina; -Cuina Cinc-
La pinya és molt refrescant i la veritat aquesta no és cap exepció, m'al.legro que t'hagi agredat.
Doncs estaré pendent.
Fins la teva Fina¡¡ :O) :O)

Pilar; -Cau de Cuina- Doncs, com molt bé dius, Pilar, aquest és un d'aquells postres; bo, bonic i barat. Tant sols voltar, per donar-hi voltes a la llauna...
Salutacions Pilar¡¡ :O) :O)







Salutacions,

ISABEL ha dit...

Josep, te que estar super bona i refrescant, mai he fet la mousse amb pinya, la posaré a pendents.
Avui per postres he fet una de llimona, la publicaré demà.
Una abraçada i que vagui de gust!!!!!!!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Isabel; -La cuina de la Isabel- La de llimona té que estar força interessant també, doncs la llimona a la cuina, també té moltes prestecions.
Igualment per a tu Isabel. Salutacions¡¡ :O) :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,