Que començi a repicar... |
Que el repicar d'aquest any nou que comença, sigui tot l'apropiat que tots nosaltres volem.
Per tal d'acompanyar aquest plat -que a sota tot seguit us explico els ingredients i la manera de fer-ho- repiqueu aquí i no us perdeu cap moviment de les expressions del director Mariss Jansons, ni tampoc la percussió del timbal al principi i a la meitat d'aquesta marxa, que ja vaureu que és molt i molt apropiada per tal de tocar-la i escoltar-la en moltes mes ocasions.
En nom de la Teresa -la meva parella- i en nom meu -Josepb. -Menja de Bacallà- que aquest Any Nou que comença sigui ple de repic, campaneigs, so, joia i al.legría i que així sigui sonant durant molt i molt de temps.
Feliç Any Nou ¡¡
Timbal de Verdures
Ingredients:
1 Albergínia
1 Pebrot Vermell
1 Carbassó
1 Ceba de Figueres -grossa-
1 Patata mitjana/grossa
1 Tomàquet (opcional)
1 Pom d'esparrecs
Escarola, rúcula, enciam...
Escarola, rúcula, enciam...
Oli i sal
Preparació:
Tallarem amb una mandolina totes les verdures i que ens quedin a rodanxes per tal de posar-les dins de les corones de silicona i després, les col.locarem a dins del forn acompanyades amb unes pinzellades d'oli.
En primer lloc, posarem la patata a sota de la corona per tal de que ens faci de base per la resta dels ingredients; l'albergínia, el pebrot vermell, el carbassó, la ceba i el tomàquet, acabarem el timbal amb una rodanxa de patata. Traurem les corones del forn i en compte, traurem després, les corones de silicona, deixant a punt el timbal de verdures. Bullirem un parell d'espàrrecs i els col.locarem al voltant del timbal. Podem acompanyar el timbal amb una amanida d'escarola, rúcula, enciam... i ja podrem començar a picar i repicar aquest; timbal de verdures¡¡
... i si us agradat... doncs... que torni a repicar...¡¡ |
(blocaires; que vagi de gust¡¡)
8 comentarios:
EN NOM DE LA TERESA -LA MEVA PARELLA- I EN EL MEU; JOSEPB. -MENJA DE BACALLÀ- QUE TINGUEU UN FELIÇ I "SONAT" ANY NOU¡¡
MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENTREU EN AQUEST BLOG. :-O ;-0
Amb aquest timbal segur que vau començar l'any ben sonat!!! que tingeu molt bon any partella!! petons
Ummm això és el que necessitem per començar un bon any!!!
M'encanten les verdures així!!!
Una recepte sencilla, bona i molt vistosa.
A disfrutar!!!
Hola Josep guapo tu
En primer lloc des d´en Roc a la cuina, et desitjem un bon Any Nou, i que estigui plé de molts bons moments i receptes saboroses com aquesta
mil petonets des de Santa Susanna i Malgrat de Mar, Susanna
Teresa; -Com a casa res- Com molt bé dius, Teresa, va ser molt sonat, i el varem tornar a "repicar" en més ocasions.
Igualment per a tu i tots els teus Teresa.
Salutacions¡¡ :o)
Silvia; -Cuinar es senzill- Sempre es pot començar de nou i d'una manera que sigui eficaç i amb moltes ganes i aquest "repicar" de timbal n'és una bona mostra.
Salutacions Silvia ¡¡ :-D :0)
David; -Restaurantes con sentimiento- Aquestes són les receptes que agraden a la gran majoría de la gent... senzillesa, facilitat, rapidesa, garantía de qualitat i sobretot, il.lusió amb fer-ho bé.
Salutacions David¡¡ :-D :o)
Susanna; -En Roc a la cuina- Amb les mateixes ganes rep des de Badalona la mes notable de les nostres feliçitacions.
Salutacions Susanna¡¡ :o)
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,