Flor del Carbassó |
El carbassó és una verdura originària d'América i eren els pobles indígenes qui el conreaven, avui en día ha entrat a la dieta mediterrànea, per el seu baix contingut amb grasses i ric amb aigues. La seves flors són comestibles i ha molts països que les prefereixen al carbassóns pròpiament dits.
Si apreteu aquí trobareu un altre recepta de carbassons, és una molt bona manera de menjar-los farcits, també.
Podeu trobar les receptes de truites apretan aquí i també aquí.
blocaires; que vagi de gust¡¡ |
10 comentarios:
Caram, Josep, quina truita més bona!!! Però amb 10 ous n'hi deu haver per a uns quants convidats, no? Salutacions
Has coincidit amb la proposta de la meva mare, ens encanta la truita de carbassó! Quina delícia!
Moltes gràcies per participar
Petons
Sandra
M'encanta el carbassó. No soc de truites, però la de carbassó amb una mica de ceba es boníssima.
Per cert, la truita que has fet no te la vas menjar tu sol, oi???
Crec que és la truita de carbassó més maca que he vist mai... té un aspecte imponent! Segur que també estava deliciosa... Aaaaaaaai, quina gana!! :-))
Bonissima la truita de carbassó.
També es la meva verdura preferida.
T'ha quedat espoectacular.
Bon profit!!!!!!
COM SEMPRE,MOLTES GRÀCIES PER DEIXAR ELS VOSTRES COMENTARIS I SIGUEU BENVINGUTS EN AQUEST BLOG. JOSEPB. -MENJA DE BACALLÀ-
Francesc; -A la taula i al llit...- D'aquesta truita, en varen menjar 10 persones, algunes van repetir.
Salutacions a l'Oretto¡¡ :-D
Sandra i Xavier; -Els fogons de La Bordeta-
Ho és de debó i amb aquesta proposta encara més. Salutacions Xavier i Sandra¡¡ ;-D
Sandra
David; -Restaurantes con sentimiento- Ho és de bona, millor dit ho era de bona.
D'aquesta truita van menjar més de 10 començals. Salutacions David¡¡
Assumpta; -Bloc de l'Assumpta- El verb, és en passat, és a dir; estava molt maca, i tenía un aspecte realment imponent... i estava deliciosa¡¡
Salutacions Assumpta¡¡ :-D ;-D
Isabel; -La cuina de la Isabel- Estem completament, d'acord Isabel¡¡
Salutacions. :-D ;-D
Hola Josep, simplemente deliciosa.
Un saludo desde Holanda
Meritxell; -En la cocina de Maritxell- Moltes gràcies per el teu comentari des de tant lluny.
Salutacions ben coordials i fins la propera.
:-D ;-D
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,