El 14 de gener de cada any, és el día del "bacallà"... us preguntereu per que aquest día, veritat? doncs be, resulta que un día com avui de fa 55 anys a les 6 de la tarda, en un día de molt de fred -fonts molt ben informades- vaig nèixer amb un pes de 4'500 Kilos, Déu n'hi dó, veritat...? aixó si el pes era força interessant per un nou vingut, 55 anys enrera, encara que més endavant van informar-me de qué semblava una ampolla de lleixiu, doncs era llarc i molt prim... però bé anem per el que anem.
Aquest 55é aniversari, he estat acompanyat del meu pare, el meu germà, la meva cunyada, els meus dos nebots amb les seves respectives parelles, al igual que també de la meva parella, la Teresa.
Us faré cinc cèntims del menú que vaig fer i compartir amb tots ells.
Els entrants van ser dues plates; una d'embotits i l'altre de formatges, aquesta segona acompanyat amb fruits secs per sobra, -jo hi vaig posar pinyons, panses de Corint, i nous- que us recomano que els hi poseu quant ho feu, doncs a mida que es van acabant els formatges, quasi tothom va picant els fruits secs que acompanyant molt i molt be als formatges. Després no podíen faltar les truites; 3, una de patata i ceba de 12 ous, un altre de xampinyons de 8 ous -3 safates de xampinyons- i una tercera de mongetes del "ganxet", també de 8 ous. Una safata de filets de salmó fumat, fercits de formatge -Philadelfia- i fruits secs, que aquí teniu "les fotos" i que la veritat queda molt vistosa als ulls i molt gustosa al paladar, per després acabar amb una mousse de llimona i nata i xocolata blanca, que va ser comprat a una pastissería de Badalona.
Bé, us deixo amb aquestes propostes que espero que us puguin donar idees per possibles aniversaris o celebracions.
Blocaires; que vagi de gust¡¡
12 comentarios:
Dons moltes felicitats, encara que amb dos dies de retard!!!
Quin àpat mes suculent que vas fer a la família...
Petonets.
Quin dia! Felicitats!!!
Per moooooolts anys, Josep!!!!
Això era un bebè, i no els d'ara que són més escarransits, ja,ja..... La meva mare també va tenir nens ben "formosos", encara que no tant com tu! És clar que ella els tenia de dos en dos (i cada un pesava més de 3 quilos i mig!!!)
Es bonic celebrar els aniversaris amb la gent que t'estimes!
Petons
Ostres Josep, se m'ha passat per alt, el dissabte vaig tenir familia a dinar i ni enrecordar-me.
Amb retard, però, MOLTES FELICITATS, de part meva i de l'Antonio. Ja veig que va ser un bon àpat, tot ho que vas fer molt bo.
Petons.
D’entrada per a molts anys, veig que ho vas passar en família que és la millor manera de passar aquest dia, del dinar segur que no en va quedar doncs tots els plats edemes d’estar bons segur que els vas cuinar amb tot l’amor possible
Una abraçada
Felicitats "bacallanet"!
Amb retard, Moltes Felicitats!!!
Ara riuràs, jo llegeixo el tìtol i dic, ains vaig a enterar-me no ho sabia que hi havia un dia dek bacalla`, aviam que ens explica en Josep... el reste no cal que t'ho digui.
Muas!
Molts d'anys!! No m'estranya gens que faces una "Diada del Bacallà'" en una data tan assenyalada. Un àpat de luxe!!! Prenc bona nota de les teues magnífiques propostes. Que contínues sempre amb aquest bon humor. Rep una abraçada ben grossa!
M'agradat molt lo de la Diada del Bacallà!!!!!
Que per mols anys siguis amb la gent que estimas.
Jo sempre tard, pero diuen que les celebracions tenen octaves.
Per tant, arribo a temps, jejeje...
Que consti que no es excusa.
Una forta abraçada, guapo.
Per molts anys!!! som de la quinta... es veu que en aquells dies els nous nats erem grandets jo també pesava 4 quilets...! els vas fer un bon dinar!!! petons
Una manera genial de celebrar un aniversari!
PTNTS
Dolça
Moltes gràcies per a tots els vostres comentaris.
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,