Flor de la Rúcula. |
En aquesta època d'hivern i, per que no, en l' acabament de l'any, podem prepar-nos una amanida amb Rúcula, que ja la cultivaven els romans, junt amb unes Herbes dels Canonges
Herba dels Canonges |
considerada com enciam d'hivern, essent un bon substitut de l'enciam tradicional, donant-li un toc de gust diferent a l'amanida, que en aquest cas, acompanyarem amb Formatge de Cabra tèbi, un grapat de Nous i mollat amb una mica de Mel, tot plegat amanit amb un bon Oli d'Oliva, fent d'aquesta amanida una bona opció de sopar de fi d'any, us assembla bé?,
Les explicacions per aquesta amanida, com podeu llegir, no té cap secret, fer un llit a sobre del plat amb la Rúcula i les Herbers dels Canonges, passar una micona el formatge per la planxa fins que agafir color, acompanyar amb les nous amb una mica de Mel i totplegat amanit amb l'oli d'oliva, podem posar-hi també, una poma tallada a daus petits i un tall de formatge tallat a la mateixa manera... Blocaires que vagi de gust i... que tingueu una bona entrada d'any¡¡.
Que vagi de gust¡¡ |
4 comentarios:
Una excelent amanida!!!!!!
M'agraden molt,tant els canonges com la rúcula.
Petons
Feliç Any, Manel.
Que bona una amanida, despres dels excessos d'aquets dies...
Petonets
una amanida per a qualsesol ocasió, sempre serà benvinguda.
Un bon 2012, parella!
PTNTS
Dolça
Moltes gràcies per els vostres comentaris
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,