Amanida Tèbia de Formatge de Cabra, amb Rúcula i Herba dels Canonges

30 de desembre del 2011

 Flor de la Rúcula. 


En aquesta època d'hivern i, per que no, en l' acabament de l'any,  podem prepar-nos  una amanida amb Rúcula, que ja la cultivaven els romans,  junt amb unes Herbes dels Canonges 


 Herba dels Canonges

considerada com  enciam d'hivern, essent un bon substitut de l'enciam tradicional, donant-li un toc de gust diferent a l'amanida,  que en aquest cas, acompanyarem amb Formatge de Cabra tèbi,  un grapat de Nous i mollat amb una mica de Mel, tot plegat amanit amb un bon Oli d'Oliva, fent d'aquesta amanida una  bona opció de sopar de fi d'any, us assembla bé?,
   Les explicacions per aquesta amanida, com podeu llegir, no té cap secret, fer un llit a sobre del plat  amb la Rúcula i les Herbers dels Canonges, passar una micona el formatge per la planxa fins que agafir color, acompanyar amb les nous amb una mica de Mel i totplegat amanit amb l'oli d'oliva, podem posar-hi també, una poma tallada a daus petits i un tall de formatge tallat a la mateixa manera... Blocaires que vagi de gust i... que tingueu una bona entrada d'any¡¡. 


 Que vagi de gust¡¡

4 comentarios:

La cuina de la Isabel ha dit...

Una excelent amanida!!!!!!
M'agraden molt,tant els canonges com la rúcula.
Petons

GEMMA ha dit...

Feliç Any, Manel.
Que bona una amanida, despres dels excessos d'aquets dies...
Petonets

No tot són postres ha dit...

una amanida per a qualsesol ocasió, sempre serà benvinguda.

Un bon 2012, parella!

PTNTS
Dolça

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Moltes gràcies per els vostres comentaris



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,