... quina al.legría poguer veure d'aquesta font... |
...acompanyat amb "brutxetes" de fruites... |
... blocaires, que vagi de gust¡¡ |
Quànt anem a caminar per la muntanya, sempre acostumem a portar l'entrepà i l'aigua o també un got de plàstic/alumini o bé la cantimplora si sabem que anem a sortir a una font... i amb quina al.legría bevem, quant arribem i trobem la font... mmm... que bona que és l'aigua... aquesta sensació, ens va passar, que, un com vam acabar amb el dinar i en arribar als postres, veure-la brollar i beure d'ella... quines ganes de fer-li una bona passada amb les "brutxetes"¡¡
Veure-la brollar i poguer fer-hi un "traguet" amb una "brutxeta" de; mandarina, kiwi, taronja, maduixa, per acabar amb un altre troç de maduixa a dalt de tot de la "brutxeta"... i passar-la pel damunt de la Font... quin plaer sentir tota aquesta dolçor de les fruites dins del paladar... però, si s'acaben les "brutxetes", tranquils... ens queda poguer fer un segon trago amb uns; melindres, neules, torrades... i, fins i tot posar-hi cullerada a dins i omplir-na un bon got de; xocolata desfeta i dins del got potser, amb uns quànts grans de magrana...?
17 comentarios:
Ohhhhhhh!!!!!
Quina salivera.
Bonisim
Que vagi de gust Josep!!!!
OOOOOOOHH!!! M'HAS EMOCIONAT!!! JO EN VULL UNAAAAA!!!! Quina cosa més bona!!! Sí, ja sé que em direu que en sóc addicte... ho assumisc!!! Preciós!!!
Unes broquetes que són un autèntic luxe, i més amb aquesta super font de xocolata!!
Petons
Sandra
A mi em poses aquest postres i em quedo a viure a casa teva.... Per favor, quina delicia !!!!!
Petonets.
Aquesta font no treu la set, però que bona que esta oi!!!!
Una abraçada
Ara diria una paraulota, em permets: COLLONNNSSS!!
Isabel; -La cuina de la Isabel- La veritat, que dóna molt de gust, poguer veure com brolla i pasar-hi, les "brutxetes" les neules, melindres... Ho és de bo Isabel. Salutacions i una abraçada també per a tú Isabel¡¡ :-D
Francesc; -A la taula a i al llit...- De bon grat t'en donaría una Francesc, però es va esfumar i quasi vam "assecar-la" aquesta font. I si ho ets d'addicte, tampoc és cap pecat, no?... està bé ser pecador, veritat...?
Salutacions Francesc¡¡
Sandra; -Els fogons de la Bordeta- Un luxe, també veure com va caient la xocolata. Semblavem que no volguessim que caiés a baix un altre cop...
Va quedar força bé, aquesta font. Salutacions Xavi i Sandra¡¡ ;-D
Gemma; -Caprofiti- Gemma, tant sols hi hauría, un incombanient, per quedar-te a viure a casa... que no tinc lloc per a dormir, doncs, el llit el tinc "ocupat"... per el demés sigues benvinguda Gemma¡¡
Una abraçada Gemma¡¡ :-D
Sión i Miquel; -Fem un mós- No la treu la set, però t'hagafen unes ganes de sucar i sucar, sembla que no vols que caigui, i quant es van acabar les "brutxetes" van ser els melindres i després les neules i després -l'endemà- un got, sucat amb una ensaimada. Fabulós¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :-D
Cristina; -Bufet de postres- Doncs si em permets un altre expressió; que bona que estava CONY¡¡
Salutacions Cristina¡¡ :-D
Jo també vindré a postres... jejej hauràs d'allargar la taula!
PTNTS
Dolça
hola josep, hoy no quiero hablar de cocina ni de recetas, hoy quiero devolver parte de lo que me habéis dado.
hoy solo quiero darte las gracias por todo tu apoyo en estos dos meses que llevo...simplemente gracias...
sin vuestra ayuda no habría podido...
de todo corazón gracias
elena
Josep, amb aquesta font m'has conquistat!!! quina cosa més bona!!! bon cap de setmana o pont...!
Què bo!Quina delicia xocolata que no para de rajarrrrr
Dolça; -No tot són postres... a la cuina- Aquets postres, es van acabar deseguida, però si em dius que tens que venir, m'ho fas saber i tot seguit, en preparem un altre.
Salutacions a Reus¡¡
Helena; -Cuatro Espécias- Celebro que estiguis bé. Una abraçada per a tu i també cap a Vigo¡¡
Teresa; -Com a casa res- Si tens maneres de tenir-la, veuràs la gent com s'apunta a fer-la servir, sense que caigui ni gota al terra...
Salutacions Teresa¡¡
Nuria; -A peu coix- La veritat és que sí, dóna gust, veure-la brollar i sucar i sucar, sense parar.
Una abraçada Nuria¡¡
Sempre he vist aquestes fonts de xocolata a les botigues, però no n'havia vist mai ningú que en tingués... preguntes:
- Quanta xocolata li cal per fer-la funcionar de manera decent? 4-5 rajoles?
- Quanta estona triga a començar a rajar?
Jo li veig un problema: que un cop comences, no pots parar XDDD
Catacuina; -Surfzone- Aquesta font, l'hi cal, al voltant d'uns 400 grams a 500 grams de xocolata de cobertura, que posarem al foc, per tal que es desfaci, posant-li un gotet d'oli de girasol, per tal que sigui mes líquida la caiguda i no quedi enganxada al eix que porta a dins, No podem posar-hi la xocolata que dius tu -rajoles- doncs es pastosa i aquesta serveix per a fer els pastíssos, tipus plum cake, de xocolata etc.
Un cop està calenta -2 minuts- es pot tirar dita xocolata a la font i... a disfrutar-ho¡¡
Gràcies per la resposta, Josep!
Catacuina; -Surfzone- Gràcies també a tú per passejar per aquest blog.
Salutacions¡¡
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,