Una crida a favor dels cogombres... |
... que no han tingut cap culpa¡¡ Amb aquesta recepta, participo amb la recepta del 15 que com cada mes Els Fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta monten. Amb aquesta recepta també mato dos ocells d'un tret, doncs del blog de la Belen, A la cuina amb un parell d'ous. (6 de junio dia del pepino). Si us hi col.loqueu dins del seu blog, podreu veure altres bloquistes que s'han unit per fer receptes amb cogombres i donar suport als pagesos que el conreen. Al cap i a la fi els pagesos ( i menys els cogombres), no han tingut cap culpa i una bona amanida feta amb cogombres -de mostra un botó- i acompanyat amb pomes, formatge semisec i unes quàntes panses, fan d'aquesta amanida, un bon entrant i, tot depenen del que cadascú menga, pot servir de plat únic. Els ingredients d'aquesta recepta han estat comprats al Mercat de Sant Antoni (Blocaires, que vagi de gust¡¡) |
20 comentarios:
Visca el cogombre català!
Una amanida senzilla i molt actual. Jeje!
Petons!
Anna
Clar que sí Josep, recolzant el cogombre! A mi m'encanta, o sigui que aquesta amnideta la trobo d'allò més bona i refrescant!
Gràcies per participar!
Una abraçada
Sandra
Quina amanida noi! és fantàstica ara que estic a punt de sopar em ve salivera. M´agrada la combinació d´ingredients.
Una bona amanida per trencar una llança a favor dels pobres cogombres que sense cap culpa se'ls ha tractat tan malament!
Una amanida molt adient!
I pensar que hi ha gent que no en mengen perquè no els agrada!!!!! A casa ens encanten!!!
Veig que t'avances al 15. Jo faig tan atrafegada que no sé si tindré temps de publicar alguna cosa...
Visca les amanides! (i més amb cogombres!)
Quina amanida més original, però amb constrast de sabors com m'agraden.
Tindriem que fer una quedada una tarda d'aquestes també amb l'Anna de la Taula d'en Bernat, nosaltres passejem sovint per la Rambla i el carrer del Mar.
Parlem.
Petons.
Doncs a mi em sap greu pels pagesos però el cogombre no m'agrada gens ni mica.
Josep una bona amanida
una abraçada
miquel
Clar que si Josep, a fer costat als pagesos!!
Josep, molt bona iniciativa amb aquesta amanida de cogombres!
"fem un mos" Sión
Com molt bé diu la Mercè, molt bona iniciativa i recepta, amb lo bons que estan Ummm
Una abraçada
Molt bona l'amanida, la iniciativa del cogombre i la presentació del plat... Hem de donar suport als pagesos que són els que pitjor ho passen.
Petons
Hola Josep, a veure si et truco un dia d'aquests i quedem. A l'Anna de la Taula d'en Bernat li va bé després de Sant Joan.
Parlem.
Petons.
A mi, tot i que no m'agrada el cogombre, hem sembla molt be la iniciativa de donar suport al cogombre d'aqui.
Una amanida ideal per la época de l'any que estem.
Petonets.
Anna; -La cuina d'en Bernat- ... ja ho veus Anna, sempre d'una manera o altra, hem de fer "folkrore" per fer-nos valdre.
Salutacions "colega" :-D
Sandra i Xavi; -Els fogons de la Bordeta- Doncs, a disfrutar-ho. Fins la propera.
Salutacions Xavi i Sandra¡¡ :-D
Cristina; -El boffet de postres- Una amanida, aquesta, que pot servir pràcticament com a plat únic.
Salutacions Cristina¡¡ :-D ;-D
Annafs; -M'agrada cuinar- El cogombre, és d'aquelles verdures que, acompanyen molt a les amanides d'estiu, ràpides de fer i amb moltes combinacions possibles.
Salutacions a Olvan Anna¡¡ :-D
Núria; -A peu coix- Ho és d'adient i, bona i també refrescant.
Una abraçada Núria¡¡ :-D
Margarida; -El món de la cuina- No hi ha com ser famosa en el món de la "globosfera"... i és clar... l'agenda plena... però una bona amanida d'estiu aviat esta feta...
Fins la propera Margarida¡¡ :-D
Ana; -La cocinera de Bétulo- Aquestes amanides, jo les trovo força interessants doncs, en un mateix plat hi tens una mica de tot, com a plat únic esta molt bé.
Salutacions "colega"¡¡ :-D ;-D
Cristina; -Crijoarmael- Doncs igual, però sense els cogombres -per exemple- també es pot fer amb panses, tota classe de fruits secs...
Fins la propera Cristina¡¡ :-D
Miquel; -Les receptes del Miquel- Ho és de bona i molt refrescant. Salutacions Miquel¡¡ :-D
Alba i Jordi; -El taller de cuina- Apoyar-los, es clar que sí, que la gran majoría dels productes que mengem venen fets del treball de les seves mans i de la terra.
Salutacions Jordi i Alba¡¡ :-D
Mercé; -cuina per llaminers- Una iniciativa que vaig llegir-ho al blog de la Belen; A la cuina amb un parell d'ous, que a la vegada el seu blog i posa altres enllaços de blogs que també ho van fer.
Salutacions Mercé¡¡ :-D ;-D
Sión i Miquel; -Fem un mós- Una amanida molt complerta amb tots els sentits, inclossos els polítics...
Fins la propera Miquel i Sión¡¡ :-D
Silvia; -De l'hort a l'olla- Moltes gràcies Silvia per el teu comentari. T'he posat a la meva llista de blogs.
Salutacions a Tornabous¡¡ :-D ;-D
Ana; -La cocinera de Bétulo- Ja m'ho comunicaràs, fins a les hores salutacions Ana¡¡ :-D :-D
Gemma; -Caprofiti- Els cogombres omplen molt una bona amanida i, fets d'aquesta manera, pot donar moltes solucions a les amanides d'estiu.
Salutacions Gemma¡¡ :-D :-D
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,