Crema de Mandarines.

17 de febrer del 2011



 Crema de Mandarines, acompanyades amb grills de Mandarina...

  ...i els grills de Mandarina, banyats amb un caramel transparent.
        Bé, i continuant amb els cítrics, aquí podeu veure aquesta Crema de Mandarines, amb el suc de les Mandarines escorregudes i posat amb un motlle rodó i menjat com si fos  una crema  catalana i acompanyada amb grills, separats per manbranes i banyats amb un caramel transparent...qué...és... tentador...?, doncs si és així, necesitarem;

   Ingredients: (per a 6 persones)

   Un got de suc de Mandarina.
   El suc de mitja llimona.
   4 Fulles fines de cola de peix.
   3 Ous.
   1/4 de kilo de nata.
   Una culleredeta de maicena (jo l'hi vaig posar fécula de patata)
   4 cullarades de sucre.

   Preparació:

    Batarem els rovells  amb dues cullerades de sucre i la culleredeta de maicena o bé fécula de patata. Afagirem el suc de Mandarina i ho acostarem el foc. Ho courem durant cinc minuts, sense deixar de remanar. Ho retirarem. Desfarem les coles de peix (previament remullades) amb el suc de mitja llimona, al bany maría. Ho afagirem a la crema i ho remanarem bé. Afagirem la nata i per últim, les clares a punt de neu, amb la resta del sucre. Ho diposarem en un motlle rodó o que sigui de rosca, untat amb mantega. Ho deixarem a la navera al voltant de 5 o 6 hores. Abans de desmotllar-ho, pasarem el motlle  un moment, per aigua calenta. Ho adornarem amb nata i amb grills de Mandarina a tot al voltant.

    (blocaires que vagi de gust¡¡)

16 comentarios:

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Hola, he dado con tu blog,a través del blog de Dolors.
también te había visto en otros blogs dejándo comentarios y al final, me he metido.
Estoy medio convaleciente y estos días con algo más de tiempo, me estoy volcando en conocer blogs nuevos, además de visitar los míos de siempre.
Me he encontrado de todo, pero en este caso, me quedaré por aquí varios días, hasta que me de tiempo a ojearlo del todo.
Te invito a que veas el mío.

Un saludo

CUATRO ESPECIAS

MaryLou ha dit...

Què bona aquesta crema!!!
Bon cap de setmana!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

A mi també m'agrada la crema amb gust de mandarina.
Petons i bon cap de setmana.

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Una crema finíssima

ANNAFS ha dit...

Una bona crema de mandarina, segur que és molt bona. M' anoto la recepta.

No tot són postres ha dit...

Fresqueta, per acabar bé un bon dinar!!
PTNTS
Dolça

Mai ha dit...

Boníssima crema, estic segura, com a mínim per mi que m´encanta tot el que te cítrics, trobo que els cítric casen molt be amb quasi tot i després d´un bon àpat un postre amb aquesta frescor és el summum.
una abraçada

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Gràcies a tots per els vostres comentaris.
Josepb. -Menja de bacallà-

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Helena; Sempre que ho vulguis, pots entrar en aquest bloc i donar un cop d'ull... ja ho saps Helena¡¡. Salutacions.
Elena; Siempre que quieras, puedes entrar en este bloc y dar una ojeada... ya lo sabes Elena¡¡. Saludos.

Marylou; -Pa amb tomàquet- Aquesta crema és molt bona, la veritat. Igualment per a tu Marylou¡¡ :-D :-D :-D

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Ana; -La cocina de Bétulo- Celebro que així sigui, Ana que t'agradi tant com em va agradar a mi fer-la. Salutacions "colega".

A peu coix; Ho és. Salutacions.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; -M'agrada cuinar- Una crema una mica deferent a les altres que potser estem acostumats a apendre. Encara que com pots veure, amb els cítrics si poden fer moltes combinacions. Salutacions a Olvàn Anna¡¡ :-D

Dolça; -No tot són postres... a la cuina- És molt refrescant i amb l'olor de les mandarines quedes d'alló tant i tant bé. Salutacions "ganxeta".

Mai; -Maiblog- Si t'agraden tant els cítrics, aquí en tens un fet amb mandarines, fresquet, bo i suau, per un bon acabament de dinar.
Salutacions "ganxeta".

ISABEL ha dit...

Quina crema més refrescant i a més feta en fruits del temps.
M'encantan els citrics.
La entrada molt ven documentada.
Felicitats Josep

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Isabel, -La cuina de la Isabel- Una molt bona crema Isabel, feta amb els fruits de la temporada, tenim que aprofitar "el patum" de tots el fruits i verdures que hi ha, per puguer gaudir-los, en el seu estat més pur.
Moltes gràcies per el teu comentari Isabel.
Salutacions¡¡ :-D :-D :-D

Suny Senabre ha dit...

Me encantan las cremas de cítricos y esta te ha quedado deliciosa.

Besitos,

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Suny; -Rosita y Suny OLIVAS en la cocina-
Content que t'hagi agradat aquesta crema de cìtrics -taronja- Salutacions cap a Sax¡¡ :-D

Suny; -Rosita y Suny OLIVAS en la cocina- Contento que te haya gustado esta crema de cìtricos -naranja- Saludos haia Sax¡¡ :-D



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,