Encara que, no estic de vacances...

28 de juliol de 2014

     Ara, és un bon moment -encara que no estic gastat com l'acudit ni tampoc trec punta a les coses- per reposar a la cuina. La cuina a l'estiu, agrada poc, ho arreglem amb amanides fresques, gaspatxos, sopes fredes de meló, de síndria, vichysoar... ara veig que és un bon moment per "descobrir" noves receptes, "estudiar-les" per donar-les a coneixer i poder-les disfrutar i gaudir-les amb tots vosaltres.   També és un bon moment -per a mi- per canviar els estris de cuina, doncs el que són paelles, pots i alguna cassola, no aniran de vacances, sinó de jubilació forssada, per tant anirà bé, per canviar el "vestuari" culinari.
     Encara que no publiqui i no estigui de vacances, us vigilaré i estaré en contacte amb tots vosaltres. Gràcies i bones vacances per els que  estigueu fent-les i fins aviat.
   
JOSEPB.  -Menja de bacallà5 comentarios:

Eva Macià ha dit...

Bones vacances Josep!

Teresa ha dit...

als qui ens agrada la cuina, mai fem vacances del tot...! al menys a casa, la cuina, sempre és oberta...Bones vacances!!!

ISABEL ha dit...

Bon humor!!!!!!
Bon estiu i
Bones vacances!!!!!!
Abraçada

M Glòria ha dit...

Ja de tornada...
PTNTS
Dolça

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Eva; -Cuinant entre llibres-
Teresa; -Com a casa res¡-
Isabel; -La cuina de la Isabel-
M. Glória; - No tot són postres...-

Molt bones vacances per a tots vosaltres també¡¡
:O) :O) :O)Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,