Galetes de llimona

14 de novembre del 2012




 Flor  i  Fruit del Llimoner
 Galetes de Llimona


   La llimona, pel perfum que desprèn, no deixa a ningú indiferent, tal és així, que us puc assegurar que jo, en el meu cas, i després de fer aquestes galetes i treure-les del forn,  l'olor que despreníen, eren  d'un encant molt elevat.
    Un cítric que quant fem aquesta recepta, tenim que anar molt en compte amb les mides que hi posarem, doncs amb  el seu  suc,  l'hi  hem de donar la mida exacta, sense passar-nos del que digui  la  recepta.
    Un cop fet aquest matís, tot seguit us deixo la recepta;
 
   Ingredients:
  
   150 Grams de mantequilla
   75 Grams de sucre glass
   60 mil.lilítres de suc de llimona
   Ratlladura de la pela d'una llimona
   255 Grams de farina


 
   Preparació: 

   Batarem la mantequilla  amb el sucre glass amb les barilles elèctriques fins aconseguir una barreja cremosa. Afegirem el suc de la llimona i la ratlladura i batarem fins que s'incorpori totplegat. Afegirem la  farina tamizada i ho deixarem ben barrejat fins que es formi una massa que es desfaci de les parets del bol.
   Posarem la massa a  dues parts, i estirarem dita massa amb l'ajut d'un corró, fins aconseguir un gruix aproximat a 6 mil.límetres.
   Reservarem la massa amb un paper film a la navera al voltant de 2 hores.
   Tallarem les galetes, -jo tenía aquets motlles per fer-ho-  i les col.locarem a sobre d'una safata coberta amb un paper de forn. Deixarem al forn a 180º durant 20 minuts, fins que comencin a agafar el color que veieu a la "foto". Deixarem refredar a sobre d'una reixeta.

    Aquestes galetes, acompanyen molt bé a mitja tarda, amb el café, té o l'infusió.

Blocaires; que vagi de gust¡¡


 
   
   
 
   

10 comentarios:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Com sempre, moltes gràcies per entrar en aquest blog, i deixar els vostres comentaris.

Josepb. -Menja de bacallà-

Visc a la Cuina ha dit...

Unes galetes de llimona com aquestes ens farien ben contents demà a l'hora d'esmorzar!

Sílvia A. ha dit...

Ummmmm! sento l'oloreta des d'aquí!!!

Fem un mos ha dit...

Ara per esmorzar unes galetes de llimona m’anirien molt bé Ummmm
Una abraçada

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

El gust que dona la pell de la llimona tant sigui en plats dolços o salats es molt bo pel meu gust.
Unes galetes molt boniques.
Petons.

Cristina ha dit...

Unes galetes clàssiques que solament amb la seva aroma ja enamoren...

David Vazquez Francisco ha dit...

Vaig tenir la sort de tastar-les i puc dir que estaven boníssimes...

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


María Àngels; -Visc a la cuina- Doncs la veritat, són molt senzilles de fer i queden d'alló tant bé a l'hora d'esmorzar, a deshores...
Salutacions María Àngels¡¡ :o)

Silvia; -Cuinar és senzill- Doncs ara ja no fan olor... es van acabar força aviat...
Salutacaions Silvia¡¡ :-D

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Miquel i Sión: -Fem un mos- L'esmorzar és l'hora mes bona per menjar-les, encara que a l'hora del café a mitja-tarda, també i adeshores...
Salutacions Sión i Miquel¡¡ :-D

Ana; -La Cocinera de Bétulo- La llimona és un ingredient molt interessant a la cuina i a mí m'agrada força, encara que s'ha d'anar molt amb compte amb les mides del seu suc, doncs pot canviar el gust del plat. Salutacions Ana¡¡ :-D

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Cristina; -Bufet de postres- Els clàssics, no moren mai...
Salutacions Cristina¡¡ :-D

David; -Restaurantes con sentimiento- Doncs pots donar fe, de que eren bones, bones¡¡



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,