Semifred de maduixes.

23 d’abril del 2011


 Un semifred de maduixes...

 ... que farà les delicies de tothom...
 ...mmm..., que vagi de gust¡¡
 
  Aquest semifred de maduixes, va dedicat a la meva cunyada L'Anna María, (Ca l'Assur) gran amant d'aquest fruit i a part, perque sempre que he tingut algún problema amb el blog, al moment m'ho ha arreglat. Hem fet  "trueque", informàtica (Blog) per cuina (Pastissería). Moltes gràcies Anna María¡¡

   Aquest pastíss ha estat "pispat" del blog; Bufet de postres de la Cristina, on si feu una ullada per el seu blog, i trovareu una gran varietat de pastissos. Moltes gràcies Cristina per compartir-ho.

   Ingredients:

  600 grams de maduixes.
  200 grams de sucre.
  1 sobre de gelatina de maduixa.
  5 fulls de gelatina (10 grams)
  125 ml. de llet.
  500 ml. de nata montada.

 Preparació:
   En primer lloc, tritorarem les maduixes amb el sucre i les reservarem a la navera. Seguidament, bullirem la llet i, un cop arrenqui al bull, afegirem el sobre de gelatina de maduixes i, ho remanarem fora del foc.
     Un cop barregat, afegirem els fulls de la gelatina, ben escorreguts, que els tindrem previament en remull en aigua freda durant uns 5 minuts. Remanarem bé fins que es disolguin.
     Muntarem la nata. Un cop muntada la nata, ho barrajarem de baix a dalt per tal que quedi tot ben lligat, junt amb les maduixes que teniem reservades a la navera i, la barreja de la llet amb la gelatina. 
     Omplirem un motlle i ho deixarem reposar, un día per un altre, a la navera.
     Decorarem al gust i ho servirem.

    (Blocaires que vagi de gust¡¡)

20 comentarios:

GEMMA ha dit...

Unes postres fresquetes per l'estiu. M'encanten les maduixes, jo solc fer unes postres semblants i queda bonisim !!!!!

GEMMA ha dit...

Per cert, gracies per incloure "caprofiti" a la teva llista de blogs.

glutoniana ha dit...

No sé si ho he entés malament... només va dedicada o li vas donar un trosset? jajaja.

Un postre ben bo i fresquet.

Las recetas de Glutoniana

Cristina ha dit...

Espero que us hagi agradat...ja em diràs. No ens deixen tranquils sempre ens fan "xantatge": posen a canvi la pastisseria o un plat...com són, eh?

La cuina de la Isabel ha dit...

Que bó aquest semifred.
El posso a pendents.
Bon cap de setmana.
Una abraçada

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Hummmmm
Aquest semifred crec que te'l "pisparé" jo a tu i a la pastissera de la Cristina. Ja us explicaré

Anònim ha dit...

Una pinta deliciosa, m'encanta aquest postre... visca les maduixes!
Petons
Sandra

paco ha dit...

Josepb, a veure, a mi els dolços m´agraden freds, semi-freds, calents, amb fruita, sense fruita, amb chocolata, sense chocolata, o sigui de com sevol forma y manera, i aquest que has preparat la seva pinta la té GLORIOSA.............abraçades a tots.......paco

Visc a la Cuina ha dit...

Un semifred com aquest sempre es benvingut a casa meva!

angels ha dit...

Ja he posat la recepta a preferits, ja que aquests són dels postres que a mi m'agraden

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

JOSEPB, YA DE VUELTA DE LA SEMANA SANTA Y VOLVIENDO A CONECTAR CON EL RESTO DE LA CIVILIZACIÓN, ME PONGO RÁPIDAMENTE A ENTRAR EN TU BLOG.
UN SEMI-FRÍO DE FRESAS!!!
ES UNA DE LAS COSAS QUE ME GUSTAN DE VERDAD.
ADEMÁS LA FORMA EN QUE LO HACES DIFIERE A COMO LO HAGO YO, LO CUAL ME ENCANTA PORQUE ME PERMITE EXPERIMENTAR Y CAMBIAR.
ME HE ACORDADO MUCHO DE TI ESTA SEMANA SANTA.
A MI MARIDO LE COMENTABA QUE NO VEÍA LLEGAR EL DÍA EN QUE FINALMENTE PUDIESE OÍR ESA MÚSICA..
PERO YA LLEGARÁ, TODO LLEGA A SU TIEMPO.
ME HA ENCANTADO LEER TU ENTRADA Y MANDARTE UN CARIÑOSO ABRAZO.
ADEMÁS, ME QUEDO CON UNA FRASE TUYA, DE TU BLOG, QUE ES COMO SI FUESE MÍA:
"LA VIDA ES TAN CORTA, QUE NO DA PARA MAS"

UN ABRAZO

ANNAFS ha dit...

M' agraden les postres amb maduixes, i ara són tan bones.

Francesc ha dit...

Hola Josep!! Porte uns dies pensant a fer un dolç de maduixes i potser en faré algun de semblant. Salutacions

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Gemma; -Caprofiti- Les maduixes, per el seu color i la seva aroma, són uns postres que et fan quedar molt i molt bé.
Igual et dic per incloure'm en el teu blog Gemma.
Salutacions Gemma¡¡:-D ;-D

Glutoniana; -Les receptes de Glutoniana- De tot una mica...
Fins la propera Glutoniana¡¡ :-D

Cristina; -Bufet de postres- Un gran encert amb aquets postres, d'aquells que et fa quedar molt i molt be.
Moltes gràcies Cristina, per donar-lo a coneixa.
Salutacions¡¡ ;-D :-D

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Isabel; -La cuina de la Isabel- Ja m'ho diràs si el fas, a la vegada el postre és de la Cristina de; Bufet de postres.
Una abraçada Isabel¡¡ :-D

Núria; -A peu coix- Doncs ja ho explicaràs Núria¡¡
Una abraçada¡¡

Sandra; -Els fogons de la Bordeta- ... i per el quinze, un altre repte...¡¡¡ ;-D
Una abraçada Sandra¡¡

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Paco; -Pau&Vell- Per el que veig i llegeixo, ets de molt bon convidar amb qüestió de postres... aquets són força senzills de fer i la maduixa dona molt bona presencia a taula i també al paladar.
Salutacions a Crevillent Paco¡¡

Mª Ángels; -Visc a la cuina- Crec que a casa teva i a moltes més cases...
Una abraçada Mª Ángels¡¡ :-D

Ángels; -La cuina d`Ángels- Les maduixes ho tene aixó... el color, l'aroma, el gust, la presentació...
Fins la propera Àngels¡¡

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Helena; -Cuatro especias- Jo ja no dic res més, saps on estic i aquí, sempre que hi volguis entrar i deixar comentaris, seràs ben rebuda.
Referent al que tenim pendent, igual et dic.
Rep una forta abraçada des de Badalona¡¡
Elena; -Cuatre especias- Yo ya no digo nada más, sabes donde estoy y aquí, siempre que lo desees entrar y dejar comentarios, seràs bien recibida.
Referente a lo qe tenemos pendiente, igual te digo.
Recibe un fuerte abrazo desde Badalona¡¡

Anna; -M'agrada cuinar- Estem totalment d'acord, uns postres per aquestes èpoques molt i molt bones i fresques.
Una abraçada cap a l'Olvàn¡¡ :-D ;-D

Francesc; -A la taula i al llit...- Doncs aquí tens "la plantilla" per si et bé, l'inspiració Francesc¡¡
Una abraçada i records a l'Oretto¡¡

Assur ha dit...

Va ser tot un detall i creieu-me que feia goig, tant que, com les roses, va tenir una "vida" ben curta!!!

Gràcies!

Anna Maria.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna María; -Ca L'Assur- són aquets petits moments que ens fan viure, i també aquets petits moments més "dolços" i agradables.
Gràcies a tu per ser la millor cunyada que tinc. Salutacions¡¡ :-D

Alfriston Cottage ha dit...

Doncs ha resultat ser encara millor del què imaginava. Semi-fred de maduixes...Mmmm. De ben segur que el provarem. A casa no ens podem resisitir a res que porti maduixes! ;-)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,