graixonera eivissenca |
Quasi he fet un "copiar i pegar" al veure aquesta graixonera eivisenca de la Gemma de la cuina de casa, al veure-la no m'ho he pensat dues vegades i abans de que quedes a pendents us la presento.
Ingredients: (per a 6/8 persones)
2 Ensaimades Petites
5 Ous
200 de llet
200 de sucre
400 g de brossat o mató
150 g de farina d'ametlla torrada
100 ml. de licor d'herbes dolces o anís
Ratlladura d'una llimona.
Canyella en pols.
Preparació:
Trossejar petites les ensaimades i posarles en remull amb la llet. Batre els ous i barrejar-los amb el mató. Afegir la resta d'ingredients i finalment les ensaimades remullades. Abocar la barreja dins una graixonera i cour-ho 45 minuts al forn a 170º.
Deixar refredar i servir a temperatura ambient dins la mateixa graixonera.
(blocaires que vagi de gust)
12 comentarios:
Josepb, quiero entender que "esta cosa" que has preparado estaría de escándalo de buena, abraçades per a tú y la familia.......paco
Deus vosguard a tots els que entreu en aquest blog i sigueu benvinguts en aquest blog¡¡ :-D :-D
Paco; -Pau&Vell- La idea de la graixonera hi és, el que passa que m'ha quedat una mica desinflat. Però et puc assegurar que aquest pastís amb les ametlles torrades i acompanyat amb les ensaimades que corren per a dins l'he donen un to molt bó a la boca¡¡ :-D :-D :-D
Aix!!! Quina cosa més rebona!! I jo a règim, punyeta!!! Fa una pinta molt i molt bona. Me la guarde per a més tard (diguem un parellet d'anys...). Salutacions
Com li vaig dir a la Gemma, es una recepta desconeguda per a nosaltres, però la provarem.
Una abraçada
Oi que queda bona? i mira que és fàcil de fer, je je je... a casa ja l'hem tornat a repetir!
Estic segura que era boníssima!
Et desitjo unes Bones Festes!
Que bona Josep! Per falta de temps no he pogut vindre tant sovint com m´hagues agradat però no volia deixar de desitjarte unes bones festes.
Bon Nadal i mooooolts petons!
Francesc; -A la taula i al llit el primer crit- ...ho és de bona la veritat. Tota regla tè la seva exepció..., i aquesta en pot ser una... sense pasar-se amb res i provant una micona de tot. Salutacions també per a tu i l'Oretto¡¡
Sión i Miquel; -Fem un mos- Una bona recepta, sortida d'unes bones mans -Gemma- i d'una fecilitat per fer-la igual.
Gemma; -La cuina de casa- Queda molt bona i força fàcil de fer, la veritat, està a "pendents" però per tornar-la a fer, també.
Salutacions a Terrassa¡¡ :-D :-D :-D
Margarida; -El món de la cuina- Ho era i si es repeteix, ho és un altre cop de bona¡¡
Igualment per tu i tots els teus Margarida¡¡ :-D :-D :-D
Pilar; -EL cau de cuina- Saps on trovar-me i saps on estic, sempre que ho volguis, m'hi trovaràs.
Igualment per tu i tots els teus Pilar¡¡
Una abraçada¡¡
Deixeu el vostre comentari
Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.
EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,