18 d’abril del 2017

Mona 2017





   Sort n'he tingut del pollet que m'ha fet les fotografies amb l'Android que porta... doncs, una mica més no arribo a temps de  penjar la mona d'enguany...

 
 (Blocaires; que vagi de gust i que tingueu una bona primavera¡¡) 

    La forma per fer aquesta mona, és la base de pa de pessic i farcida de melmelada de albercoc, xocolata de cobertura i els acompanyaments que us agradin més; ametlles, fideus de xocolata, botons de colors... si apreteu aquí trobareu la manera de fer-la.

5 comentaris:

  1. Molt monu el pollet...Ja se l´han inventat instagramer!

    ResponElimina
  2. Un pollet molt simpàtic i modern que vigila una Mona ben bona.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Bon dia,
    Saps que està molt bé?
    Assaborir, si queda, Mona o Torrons quan ha passat el temps :)
    sembla més bona,
    El pollet és molt bonic :)
    Feliç dia!
    Fina

    ResponElimina

  4. Cristina; -Bufet de postres- És que les xarxes socials ho controlen tot¡¡
    Ens veiem aviat¡¡ :O)

    Ana; -La Cocinera de Bétulo- Sort n'he tingut d'ell, per fer les fotografies...
    Salutacions Ana¡¡ :O)

    ResponElimina

  5. Fina; -CUina Cinc- Quan un producte és bo, l'endemà acostuma a ser-ho també.
    Salutacions Fina, moltes gràcies per el teu comentari.

    COM SEMPRE MOLTS GRÀCIES PER ELS VOSTRES COMENTARIS I SIGUEU BENVINGUTS EN AQUEST BLOC.
    Josep -Menja de bacallà-

    ResponElimina

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.