31 de maig del 2017

Cullerada de faves amb un toc d.anís




 (.-Flor de tardor de la favera.-)

    He trobat aquest escrit sobre les faves i la importància que ha tingut aquesta lleguminosa a Menorca. Deixo l'enllaç per tal que  si voleu llegir-ho pugueu gaudir d'aquest escrit.

 .-Blocaires, que vagin de gust¡¡.-

   He dit cullerada de faves, ja que quan les vaig comprar en vaig agafar un grapat -amb tavella feien un quilo i mig- i les vaig fer de la següent manera:

   Un cop pelades les faves, les vaig posar dins d'una olla amb una mica d'aigua i les vaig ofegar. Un cop van agafar color vareig posar-hi una cullerada d´encenalls de pernil salat, una branca de menta, sal i pebre i finalment mitja copeta d'anís.
   El resultat és el que veieu a la fotografía, espero i desitjo que siguin del vostre grat.

5 comentaris:

  1. Sont molt bones les faves d'aquesta manera.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Són del meu gust, i tant, la meva àvia hi posava una miqueta d'anís a les faves. I queden molt bones!
    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina
  3. Que bones son les faves!!!!!
    El punt de l'anís, fantàstic....
    Que vagui de gust.
    Una abraçada
    Isabel

    ResponElimina

  4. Ana;-La cocinera de Bétulo- Queden molt dolçes fets d'aquesta manera.
    Salutacions Ana¡¡ :O)

    M. Glòria; -No tot son postres...- Aiii, la saviesa dels avis... sort en tenim que poguem menjar aquestes faves amb saviesa popular.
    Que tinguis un bon somriure M. Glória¡¡ :O)

    ResponElimina

  5. Isabel; -La cuina de la Isabel- Bonííííísimes aquestes faves amb el toc d'anís.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.