29 de març del 2017

Pastís de mongetes


   Encara que el pastís de mongetes l.he publicat en dues ocasions, buscant millorar  la presentació d'aquest pastís, en el blog de la Sión i el Miquel -Fem un mos- he trobat la consistència per tal que em quedes més presentable.




   Inspirat amb l'entrada que van fer (apreteu aquí)  la Sión i el Miquel l'elegància d'aquest pastís millora molt, escoltant els seus consells.

   

   Amb l'alga agar-agar la consistència d'aquest pastís és d'una millora considerable com podeu veure en aquesta imatge d'aquí sobre.

   A sota d'aquestes paraules, enllaço la recepta amb un parell mes de fotografies.

 (Blocaires...
 ... que vagi de gust¡¡)😋😋😋

  Ah..... per cert, com sempre, la flor del producte principal d'aquesta entrada...


...la flor de la mongetera 😉😊😏








6 comentaris:

  1. Molt bo aquest pastís Josep i segur que al tallar-lo no perd la forma.
    La flor de la mongetera es molt maca.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un pastis fantàstic Josep, l’agar-agar li don la consistència necessària perquè quedi perfecta.
    Gracies per compartir el meu.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Aquest queda perfecte i segur que quan es posa al plat el tall queda bé.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

  4. Ana;-La cocinera de Bétulo- És el que he trobat a l'entrada del bloc de la Sión i el Miquel -fem un mos- queda molt més consistent.
    Salutacions Ana¡¡ :O)

    Sión i Miquel; -Fem un mos- Gràcies a tu per compartir aquets consells i plats tan ben explicats i elaborats.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina

  5. Glória; -No tot són postres...- Un tall quasi perfecte ben aglomerat i de bon servir.
    Salutacions cap a Reus¡¡ :O)

    COM SEMPRE MOLTES GRÀCIES PER VISITAR AQUEST BLOC.
    Josep -Menja de bacallà-

    ResponElimina
  6. Un pastís ben sorprenent! No havia pensat mai en fer-ne un amb mongetes! La veritat és que és una presentació ben original per aquest llegum. En prenc bona nota! Bona setmana!

    ResponElimina

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.