Encara que el pastís de mongetes l.he publicat en dues ocasions, buscant millorar la presentació d'aquest pastís, en el blog de la Sión i el Miquel -Fem un mos- he trobat la consistència per tal que em quedes més presentable.
Inspirat amb l'entrada que van fer (apreteu aquí) la Sión i el Miquel l'elegància d'aquest pastís millora molt, escoltant els seus consells.
Amb l'alga agar-agar la consistència d'aquest pastís és d'una millora considerable com podeu veure en aquesta imatge d'aquí sobre.
A sota d'aquestes paraules, enllaço la recepta amb un parell mes de fotografies.
(Blocaires... |
... que vagi de gust¡¡)😋😋😋 |
Ah..... per cert, com sempre, la flor del producte principal d'aquesta entrada...
![]() |
...la flor de la mongetera 😉😊😏 |
Molt bo aquest pastís Josep i segur que al tallar-lo no perd la forma.
ResponEliminaLa flor de la mongetera es molt maca.
Petons.
Un pastis fantàstic Josep, l’agar-agar li don la consistència necessària perquè quedi perfecta.
ResponEliminaGracies per compartir el meu.
Una abraçada
Aquest queda perfecte i segur que quan es posa al plat el tall queda bé.
ResponEliminaPtnts
Glòria
ResponEliminaAna;-La cocinera de Bétulo- És el que he trobat a l'entrada del bloc de la Sión i el Miquel -fem un mos- queda molt més consistent.
Salutacions Ana¡¡ :O)
Sión i Miquel; -Fem un mos- Gràcies a tu per compartir aquets consells i plats tan ben explicats i elaborats.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
ResponEliminaGlória; -No tot són postres...- Un tall quasi perfecte ben aglomerat i de bon servir.
Salutacions cap a Reus¡¡ :O)
COM SEMPRE MOLTES GRÀCIES PER VISITAR AQUEST BLOC.
Josep -Menja de bacallà-
Un pastís ben sorprenent! No havia pensat mai en fer-ne un amb mongetes! La veritat és que és una presentació ben original per aquest llegum. En prenc bona nota! Bona setmana!
ResponElimina