tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post8473275594821834523..comments2023-10-31T12:20:09.167+01:00Comments on Menja de Bacallà: PITS DE POLLASTRE FARCITS D'AVELLANESJosepb.Menja de bacallà.http://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-36856674101659389142009-03-28T18:17:00.000+01:002009-03-28T18:17:00.000+01:00Maria; -Menta Fresca- L'originalitat de que amb el...Maria; -Menta Fresca- L'originalitat de que amb els fruits secs també podem gaudir i acompanyar plats de tota la vida.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-91245160195049931732009-03-28T09:15:00.000+01:002009-03-28T09:15:00.000+01:00L'avellana li ha de donar un toc original a l'arre...L'avellana li ha de donar un toc original a l'arrebossat. T'ha sortit molt be.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-37256082279973316562009-03-25T22:41:00.000+01:002009-03-25T22:41:00.000+01:00Francesc; - A la taula i al llit...- El pollastre ...Francesc; - A la taula i al llit...- El pollastre és un gran recurs a la cuina i aquesta recepta l'he trobat d'alló tant divertida de fer-la, farcir-la de pernil i formatge i embolicada amb l'arrebossat¡. <BR/> Salutacions per l'Oretto al igual que per a tu també, Francesc¡Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-13283590301369156982009-03-25T22:29:00.000+01:002009-03-25T22:29:00.000+01:00Jorge;-Pocohecho- Ja ho veus Jorge, qualitat preu ...Jorge;-Pocohecho- Ja ho veus Jorge, qualitat preu i unes miques de ganes de fer-ho, així de senzill i amb contundéncia¡.<BR/>Moltes gràcies per visitar-me.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-13877224157804024842009-03-25T22:25:00.000+01:002009-03-25T22:25:00.000+01:00Manel; -cuinar es generós- Moltes gràcies i sigués...Manel; -cuinar es generós- <BR/>Moltes gràcies i sigués benvingut el meu blog.<BR/> La veritat es que els pits aquets feien molta "pachoca" i al costat d'aquesta parada del Mercat del Ninot n'hi havia una de fruits secs... em va sembla que posar-hi unes avellanes picades l'hi acabaven de donar un toc més entretingut.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-89380397600868262122009-03-25T19:01:00.000+01:002009-03-25T19:01:00.000+01:00El pollastre és la carn que més m'agrada. Amb aque...El pollastre és la carn que més m'agrada. Amb aquesta recepta d'uns pits de pollastre tan bons, qui s'hi pot resistir? Enhorabona pel post. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-23963914790061380362009-03-25T18:39:00.000+01:002009-03-25T18:39:00.000+01:00a casa també ens agrada molt el pit farcit amb per...a casa també ens agrada molt el pit farcit amb pernil i formatge, però segur que aquest toc de les avellanes per dins i per fora el millora moltíssim.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-52192804327282003232009-03-25T18:10:00.000+01:002009-03-25T18:10:00.000+01:00Saludos desde poco hecho,Muy buena idea para comer...Saludos desde poco hecho,<BR/><BR/>Muy buena idea para comer pollo de una manera distinta.<BR/><BR/>Jorge<BR/>http://pocohecho.wordpress.com/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-77098640386579762862009-03-25T16:34:00.000+01:002009-03-25T16:34:00.000+01:00Josep; -el café de nit-. El pollastre és un dels m...Josep; -el café de nit-. El pollastre és un dels millors al.liats a casa, i les avellanes l'hi donen un toc de la terra. Fins aviat¡¡.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-60494399603500360402009-03-25T16:31:00.000+01:002009-03-25T16:31:00.000+01:00Gemma; -la cuina de casa- La veritat està dita... ...Gemma; -la cuina de casa- La veritat està dita... i és el que dius Gemma, el resultat és el que ja no hi és...Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-69503392443954796722009-03-23T23:22:00.000+01:002009-03-23T23:22:00.000+01:00JosepA mi m'agrada molt el pollastre, i aquest que...Josep<BR/><BR/>A mi m'agrada molt el pollastre, i aquest que has preparat amb les avellanes ha d'estar d'alló més bó.<BR/>Felicitats!josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-67308615017872199432009-03-23T11:40:00.000+01:002009-03-23T11:40:00.000+01:00Aquest és un d'aquells plats que agraden a tothom,...Aquest és un d'aquells plats que agraden a tothom, seria difícil trobar algú a qui no agradi, oi? I amb les avellanes al farcit i a l'arrebossat, deu quedar un gustet deliciós.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com