tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post7547937791022858899..comments2023-10-31T12:20:09.167+01:00Comments on Menja de Bacallà: BACALLÀ AMB SALSA DE CODONYATJosepb.Menja de bacallà.http://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-35745720319391691022009-06-01T20:20:42.696+02:002009-06-01T20:20:42.696+02:00Núria; -cocinarte- Doncs sí una "pinta" sensaciona...Núria; -cocinarte- Doncs sí una "pinta" sensacional sens cap dubte, l'hi vaig fer una "pentinada" molt millor... amb "rulos" -canonets- inclosos... la salseta bonísima de veritat de la bona¡¡ Fins aviat Núria¡¡.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-68211749329559803332009-05-31T11:24:51.565+02:002009-05-31T11:24:51.565+02:00Noi, no pares!! Ets un alumne molt aplicat...Aques...Noi, no pares!! Ets un alumne molt aplicat...Aquest bacallà té una pinta excel.lent i fins i tot has fet els canonets de figues!!<br /><br /><br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-75875886417586892182009-05-18T22:10:00.000+02:002009-05-18T22:10:00.000+02:00Ruben; -A la cuina- Desitjo que t'hagi agradat, es...Ruben; -A la cuina- Desitjo que t'hagi agradat, espero que la pròxima vegada classe podem veuren's, fins aviat¡ Josepb.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-52714595859001441812009-05-18T16:01:00.000+02:002009-05-18T16:01:00.000+02:00Molt bé aquesta recepta Josep, jo finalment no vai...Molt bé aquesta recepta Josep, jo finalment no vaig poder anar-hi al curs. Per tant et dono les gràcies per compartir la recepta amb tots vosaltres. De fet el bacallà és el peix que més m'agrada! nyam!RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-80897892388495117662009-05-17T22:19:00.000+02:002009-05-17T22:19:00.000+02:00Annafs; -M'agrada cuinar- Si el fas, de segur que ...Annafs; -M'agrada cuinar- Si el fas, de segur que té que sortir doble bo, per el bacallà i per els codonys de casa teva. Gràcies, i fins la pròxima Annafs.<br /><br /> Sargantana; -L'hort del sol- Si el fas, desitjo que disfrutis tant com jo fent-ho... i menjanme'l. Gràcies i fins la pròxima Sargantana.¡ <br /><br /> Francesc; -A la taula i al llit- Boníssim ho estava, de presentació vaig intentar fer-ho al màxim fidel possible a la classe de la Mireia Carbó, que amb ella és éxit assegurat. <br /><br /> Olles i somriures; Apuntala bé doncs, segur que faràs diana. Fins la pròxima "olles".Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-7924770779813915962009-05-17T21:15:00.000+02:002009-05-17T21:15:00.000+02:00M'apunto aquesta recepta. Salut!!!!M'apunto aquesta recepta. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-82966638731749536912009-05-17T21:12:00.000+02:002009-05-17T21:12:00.000+02:00T'ha quedat un plat boníssim i amb una presentació...T'ha quedat un plat boníssim i amb una presentació de restaurant. Boníssim!!!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-39950603510165054902009-05-17T20:18:00.000+02:002009-05-17T20:18:00.000+02:00Com m'agradaria assistir a una d'aquestes classes....Com m'agradaria assistir a una d'aquestes classes. La recepta me l'apunt, trob que és una combinació ben interessant i tenc confitura de codonySargantanahttps://www.blogger.com/profile/03843085264127322803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-52656604389365081172009-05-17T10:18:00.000+02:002009-05-17T10:18:00.000+02:00Qué bo!. A casa ens agada molt el bacallà. I el co...Qué bo!. A casa ens agada molt el bacallà. I el codonyat també. Fins i tot el faig casolà donçs, quan és l' època tenim molts codonys. Així que serà qüestió de provar-lo.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-54463273198982676732009-05-16T17:53:00.000+02:002009-05-16T17:53:00.000+02:00Maria; -La menta fresca- Tans sols vaig fer el que...Maria; -La menta fresca- Tans sols vaig fer el que vaig veure.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-6025580339510352512009-05-16T10:20:00.000+02:002009-05-16T10:20:00.000+02:00Sí, sí, ets un bon alumne, s'ha de dir.. Fins la p...Sí, sí, ets un bon alumne, s'ha de dir.. Fins la propera !Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-20363505218867653362009-05-15T16:51:00.000+02:002009-05-15T16:51:00.000+02:00Gemma; -La cuina de casa- Aquestes receptes són de...Gemma; -La cuina de casa- Aquestes receptes són de molt bon fer, Gemma... escoltar, entendre-ho, "estudiar-ho" i fer-lo, amb la tranquil.litat, que saps que et sortirà d'alló més bé tenint de referència una molt bona professora com és la Mireia Carbó. Fins la próxima Gemma¡.<br /><br /> Andreu i Anna; -La vella carmanyola- La veritat i puc dir-ho -modestia a part- estava molt i molt bo, va quedar-me una salseta molt bona, dolça i melosa...amb el gust del bacallà... una delícia. Fins aviat, Andreu i Anna¡. <br /><br /> Josep; -El café de nit- Atent i escoltant, -estava a darrera del tot, com vosaltres- mirant per el circuit tancat de "tele". El resultat... amb ganes de fer-ho bé. Una abraçada per la Glória i també per tu.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-27290385735138003422009-05-15T14:32:00.000+02:002009-05-15T14:32:00.000+02:00Josep,
Molt bé, veig que vas estar atent a les exp...Josep,<br />Molt bé, veig que vas estar atent a les explicacions de la Mireia. El resultat: boníssim!.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-41182480705674646472009-05-15T13:39:00.000+02:002009-05-15T13:39:00.000+02:00Quina passada!! te de ser bonissim!
El farem tant...Quina passada!! te de ser bonissim!<br /><br />El farem tant haviat com sigui possible. Ens el imprimin!!!<br /><br />Recordsla vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-43871722589528379312009-05-15T09:21:00.000+02:002009-05-15T09:21:00.000+02:00Una classe molt interessant, amb receptes que segu...Una classe molt interessant, amb receptes que segur que tots farem a casa. Jo ja he fet el gelat, em falta aquesta i els pebrots.<br />Veig que tu has fet els deures amb molt bona nota, eh? ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com