tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post5764582564145672283..comments2023-10-31T12:20:09.167+01:00Comments on Menja de Bacallà: Flam de caféJosepb.Menja de bacallà.http://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-36328545471768999162015-03-21T18:11:42.502+01:002015-03-21T18:11:42.502+01:00
Margarida; -El món de la cuina- Moltes gràcie...<br /> Margarida; -El món de la cuina- Moltes gràcies per la teva felicitació.<br /> El que és natural i bo ho és a tot arreu i aixó és una gran avantatge.<br /> Salutacions Margarida¡¡ :O) <br /><br /> MOLTES GRÀCIES PER LLEGIR I DESPRÉS DEIXAR ELS VOSTRES COMENTARIS. <br /> Josep. -Menja de bacallà- <br />Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-51298489899878891962015-03-21T18:06:36.886+01:002015-03-21T18:06:36.886+01:00
Miguel; -La cocina de Miguel- Bo, bo de debó¡...<br /> Miguel; -La cocina de Miguel- Bo, bo de debó¡¡<br /> Salutacions Miquel¡¡ :O) <br /><br /> Helena; -Cuatro espécias- Senzill i ben fàcil de fer i menjar.<br /> Salutacions Helena¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-1656896239055905512015-03-21T18:02:24.467+01:002015-03-21T18:02:24.467+01:00
Cristina; -Bufet de postres- Una recepta, que ...<br /> Cristina; -Bufet de postres- Una recepta, que si la guardes i la fas, notaràs la diferència al paladar, doncs al ser tant i tant natural es nota, la veritat que si¡¡ <br /> Salutacions Cristina¡¡ :O) <br /><br /> Teresa; -Com a casa res- Com molt be dius queda molt aromàtic aquest de café i suau al menjar-ho.<br /> Salutacions Teresa¡¡ :O) <br />Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-73595500998222187212015-03-21T17:58:41.348+01:002015-03-21T17:58:41.348+01:00Ana; -La cocinera de betulo- Aquets flams son de m...<br /> Ana; -La cocinera de betulo- Aquets flams son de molt bon fer i també de menjar un molt bon acabament d'un bon àpat i disfrutar-ho igual. <br /> Salutacions Ana¡¡ :O) <br /><br /> Mª Ángels; -Visca la cuina- Ho és la veritat que si i tot tant i tant natural encara el fa mes i mes bo. <br /> Salutacions Mª Ángels¡¡ :O) <br />Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-46797338575808949902015-03-19T14:06:05.699+01:002015-03-19T14:06:05.699+01:00Moltes felicitats, Josep!!!!
Una manera molt dolça...Moltes felicitats, Josep!!!!<br />Una manera molt dolça de celebrar el sant amb aquest flam tan bo.<br />Realment és un privilegi poder adquirir aquests productes tan frescos!!!! <br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-51676802528099662382015-03-18T21:01:36.514+01:002015-03-18T21:01:36.514+01:00Ajjj teclados de móviles!!!
Es flan, no helado!!!...Ajjj teclados de móviles!!! <br />Es flan, no helado!!! Ufff odio estos teclados, de verdad, hacen lo que quieren! CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGAhttps://www.blogger.com/profile/03227322737118625161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-48603907698902993952015-03-18T21:00:18.716+01:002015-03-18T21:00:18.716+01:00Cuanto tiempo querido amigo,pero mo me dan las hor...Cuanto tiempo querido amigo,pero mo me dan las horas del día. Estamos en la Escuela al 100% de trabajo...y ni tiempo para abrir los blogs!<br />Un helado realmente sencillo y tentador.<br />Hay algo que mo hagas bien?<br />Un beso enorme.CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGAhttps://www.blogger.com/profile/03227322737118625161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-32535730506938207302015-03-17T00:39:49.524+01:002015-03-17T00:39:49.524+01:00Bien bueno y aromatico este flan Josep¡¡Bien bueno y aromatico este flan Josep¡¡Miquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-32908633156108476822015-03-16T17:01:17.169+01:002015-03-16T17:01:17.169+01:00A casa som flamers!!! els encanten!! el de cafè qu...A casa som flamers!!! els encanten!! el de cafè queda molt suau i aromàtic! Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-20046067630906064742015-03-16T16:58:48.856+01:002015-03-16T16:58:48.856+01:00A casa som flamers!!! els encanten!! el de cafè qu...A casa som flamers!!! els encanten!! el de cafè queda molt suau i aromàtic! Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-42910991578395998872015-03-16T13:51:51.339+01:002015-03-16T13:51:51.339+01:00Quin flam més ecològic! només falta que ho sigui t...Quin flam més ecològic! només falta que ho sigui també el cafè. Em guardo la recepta.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-60044327969035226992015-03-15T20:48:21.073+01:002015-03-15T20:48:21.073+01:00Un flam exquisit!Un flam exquisit!VISCalacuinahttps://www.blogger.com/profile/03972103820999405709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-66529606442709029002015-03-15T17:42:00.413+01:002015-03-15T17:42:00.413+01:00Una bona manera d'acabar un bon àpat es amb un...Una bona manera d'acabar un bon àpat es amb un flam de café. Aquest guanya molt al fer-lo amb ous i llet tan fresca.<br />Bon profit!!<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.com