tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post5391893067122083252..comments2023-10-31T12:20:09.167+01:00Comments on Menja de Bacallà: Vedella blanquejada Josepb.Menja de bacallà.http://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-17880724231418720942016-05-23T09:15:19.982+02:002016-05-23T09:15:19.982+02:00
Fina; -Cuina cinc- És pot acomanyar amb unes v...<br /> Fina; -Cuina cinc- És pot acomanyar amb unes verdures, sense possar-l¡hi tanta salsa de nata, o bé es pot fer amb sal i pebre, sense la nata líquida...<br /> Salutacions Fina¡¡ :O) <br /><br /> MOLTES GRÀCIES A TOTS PER ELS VOSTRES COMENTARIS.<br /> Josepb -Menja de bacallà- Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-4688633402004913802016-05-23T09:12:01.534+02:002016-05-23T09:12:01.534+02:00
Ana; -La cocinera de Bétulo- Ningú es queixa,d...<br /> Ana; -La cocinera de Bétulo- Ningú es queixa,doncs, queda molt amorosida i és fàcil de menjar. <br /> Salutacions Ana¡¡ :O) <br /><br /> Eva; -Cuinanat entre llibres- És força original i no massa complicat de fer, el caldo sobrant, es pot guardar per fer uns fideus, un arrós, una paella... <br /> Salutacions Eva¡¡ :O) <br /><br /> Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-6798231447783782772016-05-23T09:05:47.037+02:002016-05-23T09:05:47.037+02:00Dolors; -Hi ha bruixes...- La carn bullida es forç...<br /> Dolors; -Hi ha bruixes...- La carn bullida es força aburrida, la veritat, però exposada d'aquesta manera guanya molt, és una molt bona forma per menjar carn, les persones que no poden mestagar-la.<br /> Salutacions Dolors¡¡ :O) <br /><br /> Cristina; -BUfet de postres- Com molt bé dius, Cristina, tot plegat l'hi dóna un gustet d'herbes molt i molt bo. És -com estic dient- una forma de menjar carn, per les persones que no poden mestagar-la. <br /> Salutacions Cristina¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-32464009343381139612016-05-21T12:31:22.563+02:002016-05-21T12:31:22.563+02:00Gràcies, Josepb,
Per aquesta nova recepta, tan be...Gràcies, Josepb, <br />Per aquesta nova recepta, tan ben explicada, gustosa, saborosa i que té que ser bona de veritat. No la coneixia.<br />L'acompanyaria amb una mica d'arròs blanc.<br />Bon cap de setmana :) <br />Fins aviat!<br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-9165626992061518282016-05-18T19:26:53.239+02:002016-05-18T19:26:53.239+02:00Súper original, no havia vist mai aquesta recepta,...Súper original, no havia vist mai aquesta recepta, però veient lo que porta ha d'estar ben bona! una abraçada.Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-24766929288747162432016-05-16T19:49:22.259+02:002016-05-16T19:49:22.259+02:00Jo tampoc he fet aquesta recpeta, però si la carn ...Jo tampoc he fet aquesta recpeta, però si la carn queda toveta i amb la salsa segur que es un plat molt bo que es menja fàcilment i sense que ningú es queixi.<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-83677603135938605882016-05-16T18:24:40.575+02:002016-05-16T18:24:40.575+02:00Quina vedelleta més bona! La mescla d'herbes i...Quina vedelleta més bona! La mescla d'herbes i ceba li deu donar un gustet i flaire fantàstic!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-4714147171758469572016-05-16T00:16:56.192+02:002016-05-16T00:16:56.192+02:00Una recepta molt interessant Josep! No havia senti...Una recepta molt interessant Josep! No havia sentit mai parlar de la vedella blanquejada i m'he llegit l'entrada 2 vegades per imaginar-me el gustet de la vedella i la veritat és que amb les herbes, la nata, la sal, el pebre,... ha de quedar molt bo!<br />Genial!<br />Una abraçadaBruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.com