tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post5163515806171718929..comments2023-10-31T12:20:09.167+01:00Comments on Menja de Bacallà: Fricando amb ous de reig (plats d'escorxador, esmorzars de forquilla) Josepb.Menja de bacallà.http://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-20353725473297629952013-06-08T17:23:00.226+02:002013-06-08T17:23:00.226+02:00Helena; -Cuatro espècias- Et vaig comentar i et c...<br /> Helena; -Cuatro espècias- Et vaig comentar i et comento, que ja saps que si necessites algún que altre producta i està al meu abast, tant sols tens que demanar-ho i ho fem de la manera que ja ho hem fet altres vegades. <br /> Ja em diràs si t'acostes per aquí a Catalunya i podem veure'ns i parlar una estona, serà de gran satisfacció, que així sigui.<br /> De moment rep una forta abraçada¡¡ :O) :O) <br /> <br /> <br /> Moltes gràcies per les vostres entrades en aquest bloc i deixar els vostres comentaris i consells que serveixen per poder fer les coses una mica millor cada dia. <br /> Josepb. -Menja de bacallà- <br /> Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-34066976018959900212013-06-08T17:10:53.167+02:002013-06-08T17:10:53.167+02:00Isabel; -La cuina de la Isabel- Són aquets racons...<br /> Isabel; -La cuina de la Isabel- Són aquets racons amagats que encara si troben aquestes petites delícies cul.linàries i que per pocs diners és poden gaudir d'uns bons esmorzars/dinars.<br /> Tot plegat quin bé de Deu Isabel¡¡ <br /> Salutacions per a tu Isabel i també per el teu barri¡¡ :O) :O) <br /><br /> Sandra i Xavi; -Els fogons de la Bordeta- Amb la mà de botigues que hi teniu també en aquest barri i després d'unes bones compres, sempre queda l'ocasió d'anar a llocs com aquets que et deixen el cos preparat per tornar-ho a repetir...¡¡ <br /> Moltes gràcies Xavi i Sandra¡¡ <br /> Salutacions per a vosaltres i també per el barri de Sants¡¡ :O) :O) <br /> <br /> <br /> Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-68251415792329129092013-06-08T16:57:35.802+02:002013-06-08T16:57:35.802+02:00
David; -Restaurantes con sentimiento- Tots ten...<br /> David; -Restaurantes con sentimiento- Tots tenim les nostres maníes... <br /> De tant en tant aquets plats de forquilla animen els matins de la feina qüotidiana. Salutacions¡¡ :O) <br /> <br /> Gemma; -Caprofiti- Aquest barri, (Sants) teniu i, també encara, si troben botigues de tot una mica i també llocs per acabar de comprar i posar-se a dinar en llocs com ara aquets. <br /> Una abraçada a tu i també per el barri¡¡ :O) :O) <br /><br /> <br /><br /> Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-16566610184238217082013-06-08T16:49:31.269+02:002013-06-08T16:49:31.269+02:00Ana; -La Cocinera de bétulo-
Com ja he dit, qu...<br /> Ana; -La Cocinera de bétulo- <br /> Com ja he dit, queda molt bo a l'hora de dinar, encara que de tant en tant (alguna que altre vegada) a l'hora d'esmorzar un platillo d'aquets entra força bé. <br /> Salutacions Ana¡¡ :O) :O) <br /> <br /> Dolça. Glória; -No tot són postres... a la cuina- ...doncs benvinguda al club...¡¡ <br /> Salutacions "ganxeta" :O) :O) <br /><br /> <br /> <br />Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-80572964811800605772013-06-08T16:41:26.284+02:002013-06-08T16:41:26.284+02:00Margarida; -El món de la cuina- Jo tampoc m'h...<br /> Margarida; -El món de la cuina- Jo tampoc m'ho menjo a primera hora del día. El matí quant m'aixeco, a quarts de sis, faig com tu, alguna cosa dolça... quant són, entre les 10 i les 11 del matí i de tant en tant, és quant disfruto d'un plat de forquilla o d'escurxador. Aquest plat és molt aprofitós a l'hora de dinar, que és quànt,(al menys jo ho faig així,) el preparo al día abans i queda molt més melós, gustós per dinar. <br /> Salutacions Margarida a Tiana i tu rep una forta abraçada des de Badalona¡¡ :O) :O) <br /><br /> Sión i Miquel: -Fem un mós- Aquest plat fet amb ous de reig, té l'originalitat que l'hi dóna aquest punt diferent al gust del fricandó. <br /> Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O) <br /><br /><br /> <br /> Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-61328995777231471032013-06-07T20:14:13.433+02:002013-06-07T20:14:13.433+02:00Josepb, que delicia de plato, que delicia...me est...Josepb, que delicia de plato, que delicia...me estoy aficionando a tu cocina mas de lo que quisiera y luego quiero los productos y aquí no los tengo....<br />Estos días estoy contra reloj, apenas tengo suficiente tiempo para entrar en los blogs que sigo como el tuyo y dejar un comentario, pero es que es imposible con el trabajo.<br />Así que perdona por no entrar con toda la frecuencia que quisiera.<br />Un beso enorme!CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGAhttps://www.blogger.com/profile/03227322737118625161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-38595085697077548612013-06-04T20:30:17.611+02:002013-06-04T20:30:17.611+02:00Com diu la Gemma, al nostre barri tenim sort de te...Com diu la Gemma, al nostre barri tenim sort de tenir encara llocs on fan esmorzars de forquilla amb molt d'encant!<br />Aquest fricandó fa una pinta impressionant!<br />Petons<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-37985065884932462672013-06-04T20:29:03.915+02:002013-06-04T20:29:03.915+02:00Veig que t'agrada el meu barri!!!!!
Sants te u...Veig que t'agrada el meu barri!!!!!<br />Sants te un regust especial i si que hi ha llocs en que pots fer un bon esmorzar.<br />El fricandó en faig a sovin.<br />Es boníssim, igual que les croquetes de bacallà que serà a la propera publicació.<br />Una abraçada.<br /><br />Haaaaaaaa!!!!!!!!!!<br />la Sacher, deliciosaaaaaaa.<br />ISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-56538827400879280652013-06-03T23:39:38.108+02:002013-06-03T23:39:38.108+02:00Dons si senyor, al nostre estimat barri de Sants e...Dons si senyor, al nostre estimat barri de Sants encara tenim esmorzars de forquilla!!!<br />I que bo que es un bon fricandó!!!<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-47232301268802321522013-06-03T21:05:39.722+02:002013-06-03T21:05:39.722+02:00És cert, ho confeso, soc fricandoner..., m'ent...És cert, ho confeso, soc fricandoner..., m'entusiasma!<br />Em fa moltíssima il·lusió la dedicatòria i espero poder seguir disfrutant de la teva companyia en els esmorzars de forquilla.<br />Una abraçada!!!David Vazquez Franciscohttps://www.blogger.com/profile/13584905527570738389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-44727702986787718132013-06-03T20:24:01.265+02:002013-06-03T20:24:01.265+02:00fricandoneroadicte, em pots afegir a la llista a m...fricandoneroadicte, em pots afegir a la llista a mi també???<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-14229528121266280182013-06-03T18:48:58.069+02:002013-06-03T18:48:58.069+02:00Deu n'hi do quin esmorzar Josep. La veritat es...Deu n'hi do quin esmorzar Josep. La veritat es que el fricandó l'he menjat sempre a l'hora del dinar, però sigui quan sigui estào bonissim, encara que no l'he tastat amb ous de reig.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-60167023260397116622013-06-03T10:25:52.862+02:002013-06-03T10:25:52.862+02:00A casa també ens agrada molt el fricandó, però no ...A casa també ens agrada molt el fricandó, però no l’he fet mai amb ous de reig, que deu d’estar mortal Ummmm<br />Una abraçada <br />Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-73025561545284932732013-06-03T00:02:20.022+02:002013-06-03T00:02:20.022+02:00Ja ho diuen que l'esmorzar ha de ser el menjar...Ja ho diuen que l'esmorzar ha de ser el menjar més complert de tot el dia, però si jo em menjo això a primera hora del dia, segur que m'agafa "algo"! ja,ja.. I és que sóc d'esmorzars més aviat dolços!<br /><br />El fricandó agrada molt a casa, però no l'he fet mai amb ous de reig. Ja ho provaré (per dinar)!<br /><br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.com